Ga direct naar: Hoofdinhoud
do 21 sep 2023
club card

Superbloom

Puntige, gruizig melodieuze grunge pareltjes | + Wrong Man

Rock heeft zijn laatste adem nog niet gehad, met bands als Superbloom in de buurt! Koortsachtig en rauw, met een direct memorabele punch: het nieuwste rockfenomeen van Brooklyn is een groep van vier jongens die de liedjes maken die ze willen horen. Dat betekent: schroeiende gitaren en dreunende drums, zware, stevige riffs vol vuur en smaak en gepassioneerde vocale melodieën die wekenlang in je hoofd blijven rondzingen.

Hechte vriendschap

Het draait allemaal om de muziek voor Dave Hoon (zang/gitaar), Tim Choate (gitaar), Brian DiMeglio (bas) en Matteo Dix (drums), die in 2018 bij elkaar kwamen. Dit is veel meer dan vier vrienden vastgelopen in een kelder; ze hebben hun hele leven in bands gespeeld. Terwijl ze fulltime bezig waren met verschillende carrières, richtten ze Superbloom op vanuit een roeping die ze niet konden ontkennen.

Support: Wrong Man

Met een schaduwrijke liefde voor een breed scala aan muziek en een gedeelde achtergrond in hardcore/punk, is het resultaat een band die gedijt op het spanningsveld tussen luide gitaren, subtiele melodieën en een bluesy groove. Post-hardcore, post-punk & alt-rock kunnen allemaal referenties zijn, maar het enige wat je hoeft te doen is erin duiken, luisteren en zien wat je vindt. 

Wrong man persfoto

Voor liefhebbers van:

Sonic Youth, Soundgarden & The Smashing Pumpkins

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12