Ga direct naar: Hoofdinhoud

Plan je bezoek aan Effenaar

Plan je bezoek aan Effenaar

Hier vind je alle belangrijke informatie om jouw bezoek aan Effenaar zo prettig mogelijk te laten verlopen.

Plan je route

Effenaar
Dommelstraat 2
5611CK Eindhoven

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag is er van 12:00 tot 15:00 een medewerker aanwezig bij onze receptie voor het beantwoorden van vragen, het inwisselen van een podiumcadeaukaart of andere zaken. De bel bevindt zich rechts van de deur naast de box office.

Openbaar vervoer

Effenaar is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Als je met de trein of bus komt, neem je bij aankomst op station Eindhoven de uitgang 'centrum'. Eenmaal buiten sla je linksaf en na ongeveer 150 meter zie je, aan de overzijde van de straat, Effenaar liggen.

Effenaar bovenaanzicht

Fiets

Ben je van plan om met de fiets naar Effenaar te komen? Direct bij de ingang van het gebouw vind je de gratis fietsenstalling waar je je fiets kunt plaatsen.

Auto

Kom je met de auto? Dan kun je vanuit alle richtingen het beste de bordjes 'centrum/station' volgen tot aan Centraal Station Eindhoven. Vanaf daar zie je Effenaar na ongeveer 150 meter aan de overzijde van de straat. Let op: voer in je navigatie niet de Dommelstraat in als adres, maar de Stationsweg. Dan kom je aan de juiste zijde (parkeerplaats) uit.

Ligging

Toegankelijkheid

Effenaar is toegankelijk voor mindervaliden. Bezoekers die slecht ter been zijn of in een rolstoel zitten, kunnen bij de meeste shows in de grote zaal plaatsnemen op het rolstoelplatform. Hiervoor verkopen we een beperkt aantal (4) tickets. Deze tickets kosten niets extra's. Een eventuele begeleider dient wel een regulier ticket te kopen. Ook is de vlakke vloer van de grote zaal is bereikbaar via de MiVa-lift. Wanneer de rolstoeltickets zijn uitverkocht, ben je nog steeds welkom in Effenaar, maar is er wellicht geen plek meer op het platform. Wees daarom snel met het kopen van een rolstoelticket. In de kleine zaal hebben we door plaatsgebrek helaas geen rolstoelplatform. Je bent natuurlijk dan ook nog altijd welkom. Helaas zijn onze concertzalen niet toegankelijk voor scootmobielen.

Neem contact met ons op als je nog vragen hebt. We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 12:00 en 15:00 uur op 040-311 83 12 of mail naar info@effenaar.nl.

Effenaar = cashless

Effenaar is overgestapt op een digitaal betalingssysteem. We zijn daardoor volledig cashless. Dat betekent voor jou o.a. dat je sneller geholpen wordt en zorgt ook voor meer veiligheid, maar het is vooral handig en efficiënt. Zeker nu steeds meer bezoekers gebruik maken van contactloos betalen.

Boxoffice
Tickets aan de deur kunnen alleen met pin betaald worden.

Garderobe
Effenaar werkt met handige lockers die online of middels een handige qr-code te reserveren en betalen zijn (zie verdere informatie op deze pagina).

Barren
Bij alle barren in Effenaar kun je voortaan alleen met je pinpas of mobiele telefoon betalen.

Garderobe

Je kunt bij ons veilig je bagage opbergen. In de foyer van beide zalen staan lockers. Om wachtrijen in de foyers te voorkomen, adviseren we je om jouw locker vooraf online te reserveren. Je kunt ook middels een handige QR-code bij ons op locatie een locker huren. Let op: je moet hiervoor eerst online een persoonlijk account aanmaken.

De afmetingen van onze small lockers zijn 220 (h) x 280 (b) x 500 (d) (ongeveer twee jassen en een kleine tas). De afmetingen van onze large lockers zijn: 360 (h) x 280 (b) x 500 (d) (ongeveer twee jassen, een rugzak of helm).

Locker reserveren

Hoe werkt het?

1. Reserveer hier jouw locker online, of scan de QR-code die je kunt vinden in de foyers.
2. In de foyer van Effenaar ga je naar jouw gereserveerde locker-nummer;
3. Typ de ontvangen pincode in;
4. Open de locker;
5. Je kunt de locker tussentijds met dezelfde pincode onbeperkt openen.

Kom licht bepakt naar Effenaar, er is namelijk geen plek voor grote tassen en overige bagage. Tassen groter dan A4-formaat mogen wegens veiligheidsregels niet mee de zaal in. Heb je om (bijvoorbeeld) medische redenen je tas nodig? No problem. Spreek één van onze collega's aan zodat we op de hoogte zijn.

Indien na reservering, om wat voor reden dan ook, geen gebruik wordt gemaakt van de gereserveerde locker, dan heb je maximaal 24 uur nadat de show heeft plaatsgevonden, de mogelijkheid om het geld te laten retourneren. Daarna is er geen recht meer op restitutie.

Effenaar is niet aansprakelijk voor diefstal en/of het zoekraken van kledingstukken e.d. 

 

 

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12