Ga direct naar: Hoofdinhoud
do 12 okt 2023
laatste kaarten
club card

Wodan Boys

Haagse rockers met een punk attitude | + THAMES

De pakkende indiepunk van deze Haagse jongens is aanstekelijk, dansbaar èn moshpit waardig. Eerder dit jaar vielen ze al op met hun show op ESNS, nu is het tijd om Altstadt af te komen breken!

Tijdschema

20:00 Deuren open
20:30 THAMES
21:30 Wodan Boys
(tijden onder voorbehoud)

Laten we eerlijk zijn. Je hebt geen lijst nodig van bands die we allemaal leuk vinden, noch een hoop metaforen waardoor we er cool uitzien. Energieke luidruchtige rockmuziek, daar gaat het eigenlijk om. Balancerend op een dunne lijn tussen chaotische gewelddadige gitaren en brutale melodieuze hooks. De derde EP is beter dan de vorige twee vinden we. Toch zijn de eerste twee zijn ook best gaaf. Wauw.
Tommy, Mikkie B, Olly en Timo

Support: THAMES

THAMES is een gloednieuwe post-punkband rond zanger en gitarist Merlyn Baartman. Door familiebanden in Suffolk (UK) is hij geen onbekende in de Britse (en Ierse) punk- en new wave-invloeden (waaronder The Cure, Fontaines D.C. en IDLES). Hoewel zijn Britse voorgangers een grote inspiratiebron zijn gebleken, besefte hij pas nadat hij naar Amsterdam verhuisde hoe emotioneel gesloten de Britten kunnen zijn. Terwijl hij worstelt met de traagheid van de emancipatie van giftige mannelijkheid en gedrag, zorgt THAMES ervoor dat hij een hoge energiemoraal combineert met een modern postpunkgeluid.

thames png

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12