Ga direct naar: Hoofdinhoud
do 24 nov 2022
club card

Snow Coats

Trek je dikke jas alvast uit de kast! Want op donderdag 24 november komt de Arnhemse indiepopband Snow Coats naar Altstadt. Met een DIY-mentaliteit maakte het Gelderse gezelschap hun debuut in 2018 met 'Take The Weight Off Your Shoulders'. Deze release zorgde voor een sneeuwbaleffect met een flinke rij Popronde-shows, een Europese tour als voorprogramma van het Amerikaanse Pinegrove en het winnen van de 3voor12Gelderland-award voor ''Beste Album van 2018''.  

Tijdschema

20:00 Deuren
20:30 Snow Coats

Snow Coats getekend bij Alcopop! Records

Nadat Snow Coats in 2020 een platencontract tekende bij het Engelse label Alcopop! Records, was het de beurt voor de opvolgende EP 'Pool Girl'. Met lovende woorden van DORK en CLASH magazine en airplay op o.a. Radio X en BBC Radio 1 kan de Britse media er geen genoeg van krijgen.  

Nieuw album: 'If it wasn't me, I would've called it funny'

De meest recente single 'Right Fit' was de eerste teaser voor het nieuwe album 'If it wasn't me, I would've called it funny', dat begin september 2022 verscheen. Het album is gemaakt in samenwerking met de Amerikaanse producer Joe Reinhart (Beach Bunny, Hop Along, Modern Baseball).

Alvast een locker reserveren?

Vooraf een hapje eten in ons restaurant? Je bent van harte welkom.

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12