Ga direct naar: Hoofdinhoud
do 9 mrt 2023
nieuw
club card

Kids With Buns

+ Jasmijn | Persoonlijke indiepop uit België

Indiepopproject Kids With Buns stapt het podium op vanuit hun kamers. Teksten uit persoonlijke dagboeken, gitaarakkoorden gecomponeerd in slaapkamers en liedjes die al jaren in de maak zijn. Amber en Marie durfden hun muziek nooit te delen, tot nu toe dan.  

Tijdschema

20:15 Doors
21:00 Jasmijn
22:00 Kids With Buns

Tijden onder voorbehoud. 

1712

Het jonge duo haalt inspiratie uit hun psyche, eigen ervaringen én zetten hun oprechte gevoelens om in muziek. Waar hun twee geesten botsen, krijgt hun muziek vorm. In 2020 bracht Kids With Buns hun eerste nummer uit en werden ze meteen het gezicht van 1712, de Belgische hulplijn voor geweld, met hun synoniem getitelde lied over seksuele intimidatie.  

De Nieuwe Lichting

Na het winnen van de De Nieuwe Lichting 2021 (door Studio Brussel) belandde hun single op nummer één in de Afrekening en behaalde meer dan een miljoen streams wereldwijd. Vooralsnog heeft Kids With Buns supports gedaan voor Eefje de Visser en Balthazar. Het duo stond al op festivals als Into The Great Wide Open, Bruis, Zomerparkfeesten, Welcome To The Village en vorig jaar op ons eigen Hit The City.  

bathroom floor

Hun nieuwe single 'bathroom floor' verscheen onlangs en op donderdag 9 maart komen ze naar Altstadt.  

+ Jasmijn

De Eindhovense Jasmijn is een solo-artieste; maar dat is niet af te zien aan haar uitgebreide liveshow met synthesizers, bas, drums en melodische vocalen. Op donderdag 9 maart zal ze jullie met haar elektronische indiepop opwarmen voor Kids With Buns. 

Jasmijn - support Kids With Buns

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12