Ga direct naar: Hoofdinhoud
do 6 apr 2023
uitverkocht

The Vices

+ Hideous

Het Groningse gezelschap van The Vices lijkt haast niet te stoppen. Hun eerste eigen tour verkocht helemaal uit en als support act van Nothing But Thieves maakten de grote zalen in Europa al kennis met The Vices' contrasterende mix van britpop en surfrock. Stel je de liefdesbaby van The Strokes en Cage the Elephant voor met een live-energie die doet denken aan de oude Chili Peppers. Het zijn klinkende namen, maar bovenal zijn The Vices ongekend zichzelf. Met kinderlijk speelplezier en bloedserieuze ambities spelen ze net zo makkelijk strak en explosief als speels en dansbaar.

Tijdschema

19:30 Deuren open
20:00-20:30 Hideous
21:00 The Vices
(tijden onder voorbehoud) 

Spit It Out!

Met een bomvolle festivalzomer achter de rug en een uitverkochte Effenaar-show in het vooruitzicht, maken de 3FM Talents zich klaar voor hun grootste clubtour tot nu toe: de 'Spit It Out!' tour. Geen zin om aan ‘de standaard’ te voldoen? Spit It Out! Is er iets waar je mee zit? Spit It Out! Zin om een avond compleet uit je dak te gaan? Kom dan naar de ‘Spit It Out!’ show in Eindhoven!

Support: Hideous

Hideous is het gloednieuwe samengesteld gezin van gitaristen Guillaume Lamont (RHEA) en Tim Leyman (Ramkot). Beiden verdienden ze al hun strepen bij de genoemde projecten, maar ze besloten om hun krachten te bundelen. Hideous brengt rockmuziek geïnspireerd op de ruwheid van de jaren '90. Rechtdoor zonder nadenken, maar toch het belang van een zwevende melodie niet onderschatten.

Alvast een locker reserveren?

Vooraf een hapje eten in ons restaurant? Je bent van harte welkom.

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12