Ga direct naar: Hoofdinhoud
do 21 sep 2023
club card

Superbloom

Puntige, gruizig melodieuze grunge pareltjes | + Wrong Man

Rock heeft zijn laatste adem nog niet gehad, met bands als Superbloom in de buurt! Koortsachtig en rauw, met een direct memorabele punch: het nieuwste rockfenomeen van Brooklyn is een groep van vier jongens die de liedjes maken die ze willen horen. Dat betekent: schroeiende gitaren en dreunende drums, zware, stevige riffs vol vuur en smaak en gepassioneerde vocale melodieën die wekenlang in je hoofd blijven rondzingen.

Tijdschema

20:00 Deuren open
20:30-21:00 Wrong Man
21:30 Superbloom

(tijden zijn onder voorbehoud)

Hechte vriendschap

Het draait allemaal om de muziek voor Dave Hoon (zang/gitaar), Tim Choate (gitaar), Brian DiMeglio (bas) en Matteo Dix (drums), die in 2018 bij elkaar kwamen. Dit is veel meer dan vier vrienden vastgelopen in een kelder; ze hebben hun hele leven in bands gespeeld. Terwijl ze fulltime bezig waren met verschillende carrières, richtten ze Superbloom op vanuit een roeping die ze niet konden ontkennen.

Support: Wrong Man

Met een schaduwrijke liefde voor een breed scala aan muziek en een gedeelde achtergrond in hardcore/punk, is het resultaat een band die gedijt op het spanningsveld tussen luide gitaren, subtiele melodieën en een bluesy groove. Post-hardcore, post-punk & alt-rock kunnen allemaal referenties zijn, maar het enige wat je hoeft te doen is erin duiken, luisteren en zien wat je vindt. 

Wrong man persfoto

Voor liefhebbers van:

Sonic Youth, Soundgarden & The Smashing Pumpkins

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12