Ga direct naar: Hoofdinhoud
zo 21 mei 2023
verplaatst
club card

Nagasaki Swim + Cloud Cafe

Betoverende indiefolk

Let op: wegens een geval van ziekte in een van de bands moeten we helaas mededelen dat de show vanavond niet door zal gaan. We komen z.s.m. met een nieuwe datum. We hopen op je begrip. 

Op zondag 21 mei staat POPEI in het teken van folky indierock met een mooie double bill van Nagasaki Swim én Cloud Cafe.

Tijdschema

20:15 Deuren open
20:45-21:30 Cloud Cafe
22:00-23:00 Nagasaki Swim
(tijden onder voorbehoud)

In 2021 maakte Nagasaki Swim – onder leiding van frontman Jasper Bogaard – zijn debuut met 'The Mirror'. Het album kreeg goede recensies van o.a. 3voor12, Trouw en OOR en bracht de band langs poppodia door heel Nederland. Vorig jaar speelde Nagasaki Swim nog in Eindhoven op ons eigen Hit The City Festival. Nu komen ze terug met hun nieuwe single 'Sleep'. En ze komen niet alleen! 

Opkomend album

Op zijn nieuwe plaat Everything Grows treedt Jasper de wereld tegemoet en ziet hij zijn werkwijze weerspiegeld in de bomen, in de vogels, in het veranderende klimaat. Het resultaat laat zelfs de meest arbeidsintensieve en zwaarmoedige arrangementen klinken alsof ze zo uit de strakblauwe hemel zijn komen vallen, waarmee het regelmatig aan het werk van Big Thief, Florist en John Prine doet denken.

Dit is waar ik van hou: niet te netjes, het mag rauw en ongepolijst maar óók mooi verzorgd, met veel drive en tegelijkertijd folky.
Jasper Boogaard

Cloud Cafe

De Amsterdamse band Cloud Cafe bestaat nog geen jaar; maar debuteerde in januari al op Noorderslag. In maart 2023 verschijnt hun debuut-EP, waarvan de eerste twee nummers 'In Over Your Head' en 'Some Times' al te beluisteren zijn. Liefhebbers van o.a. Wand, Mazzy Star, Helena Deeland en Big Thief mogen dit niet missen.  

Cloud Cafe
Sophie Korting

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12