Ga direct naar: Hoofdinhoud
Vandenberg
11 apr 2024
Tickets37.00
do 11 apr 2024

Vandenberg

Sin Reprise Tour 2024 | + Marco Mendoza
20:15 Zaal open om 19:30
Grote zaal
Tickets37.00
vandenberg header

De Nederlandse hardrockband Vandenberg is terug. De band is vernoemd naar gitarist Adrian (‘Adje’) Vandenberg, en scoorde in de jaren tachtig wereldhits met Burning Heart en Different Worlds.

Adje ken je wellicht ook van het minstens zo legendarische Whitesnake, die de nodige klassiekers afleverde met nummers als Here I Go Again of Is This Love. Inmiddels legt Vandenberg weer de volledige focus op zijn eigen band, met Mats Léven als nieuwe zanger. Dat leverde dit jaar het prachtige album ‘SIN’ (2023) op, dat zowel vertrouwd als een tikkeltje meer powerful klinkt; kiezelharde hardrock en meeslepende metal, geproduceerd door Bob Marlette (Ozzy Osbourne, Alice Cooper, Rob Zombie). Met nog altijd imposante zang, aardschokkende ritmes en het iconische snarenwerk van Vandenberg. Noteer donderdag 11 april maar in je agenda!

Tijdschema

19:30 uur: Deuren open
20:15 uur: Show Marco Mendoza
21:25 uur: Show Vandenberg
(tijden zijn onder voorbehoud)

"Muziek is voor mij als een schilderij. Je hebt helder en donker, schaduwen en licht. Het ene nummer laat je compleet uit je dak gaan, een volgende song stemt je tot nadenken. Hoe dan ook, een plaat sleurt je mee in haar eigen landschap, dat is het effect dat al mijn favoriete platen op me hebben, je hoort de eerste tonen van een album en verdwijnt in een andere wereld.”
Adrian Vandenberg

Support: Marco Mendoza

De uit Los Angeles afkomstige Marco Mendoza ken je misschien van zijn gitaarwerk voor een aantal legendarische rockbands en artiesten als Thin Lizzy, Blue Murder, Whitesnake, Ted Nugent, Neal Schon (Journey) en Soul SirkUS, Lynch Mob en Dolores O'Riordan (The Cranberries). Hij komt uit een zeer muzikale familie en begon daarom al op jonge leeftijd met gitaarspelen. Inmiddels is hij een bekende naam in de scene. Met een ketel vol invloeden die zijn rockgeluid vormen, waaronder blues, funk en R&B, is er voor ieder die van geweldige gitaarmuziek houdt wat wils. Dit voorjaar zie je Marco Mendoza als support voor Vandenberg, waar hij je zal trakteren op zowel zijn eigen materiaal als op de nodige classics!

Marco Mendoza

Alvast een locker reserveren?

Vooraf een hapje eten in ons restaurant? Je bent van harte welkom.

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12