Ga direct naar: Hoofdinhoud
do 23 mei 2024
club card

Demob Happy

+ Tricklebolt

Demob Happy

Na hun verpletterende set op Come As You Are komt Demob Happy terug naar Eindhoven met hun derde album. Na enkele jaren ploeteren in Britse pubs claimden ze een hogere plek in de rangorde met de alom geprezen debuutalbum 'Dream Soda' in 2015. Met de opvolger 'Holy Doom' (2018) versterkte de Engelse band hun positie en nu doen ze er met hun nieuwste toevoeging 'Divine Machines' weer een schepje bovenop.

Verwacht naast grungy riffs en psychedelische flitsen – zoals we van de band gewend zijn – ook frisse geluiden en ideeën. Een snufje Queens of the Stone Age branie; een vleugje glamour; een Lennon-achtig talent voor melodie. Eerder tourde Demob Happy al met acts als Jack White, Royal Blood, Band of Skulls en The Amazons. Media outlets als DIY-Magazine, NME en The Guardian spraken lovend over de band. 

Een aanrader dus voor de gitaarliefhebber!

Support: Tricklebolt

Tricklebolt komt jullie opwarmen voor de show van Demob Happy! Vanuit hun thuisplaats – tussen weilanden, langs rivieren en over heuvels – brengen ze een mengsel van psychedelica en rock 'n roll met een stevige dosis adrenaline, zweet en oergevoelens. En dit hoor je terug op hun nieuwe plaat 'Honey From The Sky', die zal in april 2024 verschijnen en heeft gastbijdrages van leden uit DeWolff, Temples, Birth of Joy, Death Alley en Indian Askin.  

Tricklebolt

Alvast een locker reserveren?

Vooraf een hapje eten in ons restaurant? Je bent van harte welkom.

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12