Ga direct naar: Hoofdinhoud
De Jeugd Van Tegenwoordig | extra show
15 mei 2024
Tickets44.50
wo 15 mei 2024
uitverkocht

De Jeugd Van Tegenwoordig | extra show

Amsterdamse rapformatie met 'Moderne Manieren' | + Milolaathetlukken
20:15 Zaal open om 19:30
Grote zaal
Tickets44.50
De Jeugd Van Tegenwoordig

''Hier is er nog één (twee, drie) van deze vier (vijf, zes)'': De Jeugd Van Tegenwoordig verkocht hun show binnen no-time uit, dus komen ze op woensdag 15 mei terug voor een extra show.  

Knallende shows

20 jaar na de release van hun eerste mega-hit 'Watskeburt?!' is De Jeugd Van Tegenwoordig nog steeds een grote speler in het Nederlandse muzieklandschap. Sinds ze actief zijn hebben ze zo goed als elk podium in Nederland en België gehad en ze hebben een hele sterke reputatie opgebouwd rondom hun live-concerten. Ze staan erom bekend de bezoekers knallende shows te bezorgen boordevol energie en meezingers zoals o.a. ‘Sterrenstof’, ‘Manon’ en hun nieuwste hit ‘Ze Is Pas Net Begonnen (Leerstage/Werkstage)’.

Moderne Manieren

Dit jaar is - na 5 jaar zonder nieuw album - hun achtste album ‘Moderne Manieren’ uitgekomen. Een divers album waarop de hoofdrolspeler op de achtergrond, producer Bas Bron, meer ruimte neemt om richting de dancevloer te bewegen. Het album is niet in een hokje te plaatsen en in de beats zijn duidelijke invloeden te horen uit funk, disco, hiphop, house, jazz en een vleugje dancehall. Met het album bewijst De Jeugd nog steeds mee te spelen op het hoogste niveau. 

Tijdschema

19:30 uur: Deuren open
20:15 uur: Show Milolaathetlukken
21:15 uur: Show De Jeugd Van Tegenwoordig
(tijden zijn onder voorbehoud)

Alvast een locker reserveren?

Vooraf een hapje eten in ons restaurant? Je bent van harte welkom.

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12