Ga direct naar: Hoofdinhoud
The Vices
17 nov 2022
Tickets13.00
do 17 nov 2022
uitverkocht

The Vices

+ Dee Föhns
20:15 Zaal open om 19:30
Kleine Zaal
Tickets13.00
The Vices

De vier Groningse gasten van The Vices komen terug naar Eindhoven met hun ‘The New New Normal Tour’. Het nieuwe normaal was niet normaal, maar het zal ook nooit meer worden zoals het was. Toch gaan we deze avond ouderwets rocken op de mix van britpop en surf rock van deze 3FM Talents. Onderling zijn het soms kleuters, zo veel lol hebben The Vices. Het plezier maken wordt erg serieus genomen, maar als je goed luistert hoor je dat de band de diepgang niet schuwt. Hun debuutalbum Looking For Faces staat vol ongepolijste gedachten, eerlijke gesprekken en een vriendschap die zomaar het antwoord kan zijn op alle vragen. Op het podium slaat de energie dan ook om van kinderachtig naar aanstekelijk en blazen The Vices je lachend van je sokken.

Tijdschema

19:30 Deuren open
20:00-20:30 Dee Föhns
21:00 The Vices
(tijden onder voorbehoud) 

Dee Föhns

Geen pandemie te groot of deze muziekhelden (ex 7zuma7, PAUW, Mozes & the firstborn, Orgelvreten, Vegas'68 en Denvis zelf!) weten er een creatieve draai aan te geven. Oude beloftes werden ingelost en internationale tours werden ingeruild voor intensief studiowerk met de nodige zelfreflectie, waarover schrijver Roebuck Wright claimt dat deze het beste niet gedeeld moet worden met derden, waarvan akte. Helaas een station te laat voor Dee Föhns, want teksten over verlaten parkeerterreinen, het oplossen van verloren liefde met geweld en de onafgebroken zeurderige pijn van verslaving en al de denkbare bijkomstigheden, zullen de oplettende luisteraar meenemen op een fonetisch avontuur dat doet denken aan... tja... kom dat zien, aanhoren and make up your own mind!

Let op: De originele datum voor het concert van The Vices was 10 februari. Reeds gekochte tickets blijven gewoon geldig en kaartkopers zijn persoonlijk geïnformeerd.

Alvast een locker reserveren?

Vooraf een hapje eten in ons restaurant? Je bent van harte welkom.

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12