Ga direct naar: Hoofdinhoud
Tabitha
20 apr 2023
Tickets22.50
do 20 apr 2023
uitverkocht

Tabitha

Wilde Rozen Tour
20:15 Zaal open om 19:30
Grote zaal
Tickets22.50
Tabitha

Tijdschema

19:30 Deuren open
20:15 Tabitha 
(tijden onder voorbehoud)

Inspirerende zangeres

Tabitha is een van de meest inspirerende Nederlandse zangeressen van het moment. Kwetsbaar zijn en van jezelf houden; belangrijke thema's die als een rode draad door haar leven én muziek lopen. Met haar eerlijke mentaliteit bereikt ze steeds meer mensen en is Tabitha één van de meest gestreamde artiesten van Nederland.  

De Beste Zangers

Sinds haar deelname aan 'De Beste Zangers' wist ze de harten van het grote publiek in Nederland te veroveren. Voor de echte fans was dit al bekend sinds haar debuutalbum 'Hallo Met Mij' met hits zoals ‘Het Spijt Me Niet’, ‘Blijf Nog Even Hier’ en de gelijknamige titelsong werd dan ook bekroond met de gouden status. Met toevoeging van grote hits als ‘Hij Is Van Mij’, ‘Moment’ en ‘Best Days’ is Tabitha niet meer weg te denken uit het Nederlandse poplandschap.  

Nieuw album: Wilde Rozen

Mede door haar moederschap heeft ze de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt op zowel persoonlijk als muzikaal vlak. Dit was tevens de inspiratie voor haar nieuwste album 'Wilde Rozen' met bijdragen van de Amerikaanse singer-songwriter Matt Simons, maar ook Ronnie Flex en Glen Faria.  

Alvast een locker reserveren?

Vooraf een hapje eten in ons restaurant? Je bent van harte welkom.

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12