Ga direct naar: Hoofdinhoud
RONDÉ + Alex Vargas
06 apr 2023
Tickets22.50
do 6 apr 2023
uitverkocht

RONDÉ + Alex Vargas

Bright Eyes
20:15 Zaal open om 19:30
Grote zaal
Tickets22.50
RONDÉ - indiepop

In 2014 plaatste de Utrechtse indiepopband RONDÉ zich direct in de schijnwerpers met hun debuutsingle ‘Run’ en sindsdien rent de band van hoogtepunt naar hoogtepunt. Inmiddels zijn we zes jaar, meerdere hits en optredens op prestigieuze festivals als Lowlands, Concert at SEA en Appelpop verder en is de band niet meer weg te denken van de Nederlandse radio en podia.

Tijdschema

19:30 Deuren open
20:15 Alex Vargas
21:15 Rondé
(tijden onder voorbehoud) 

Bright Eyes

Met de nieuwste single ‘Bright Eyes’ op zak is de band klaar om hun overrompelende liveshow terug naar Effenaar te brengen. Bright Eyes gaat over het niet meer achterom hoeven en willen kijken. Je hebt geleerd van het verleden, keuzes gemaakt om te komen waar je nu bent en bent blij met wie je nu bent. Je keert niet meer terug naar hoe het was en kijkt met een heldere blik vooruit. RONDÉ is Rikki Borgelt, Armel Paap, Sharon Zarr & Cas Oomen.

Wil je de band nog wat beter leren kennen?

Alvast een locker reserveren?

Support: Alex Vargas

Met een voorliefde voor de 60's en 70's timmert de Deense zanger Alex Vargas al een tijdje aan de weg. In 2016 brak de artiest door met de release van 'Shackled Up' en in hetzelfde jaar won hij de Danish Music Awards in de categorie 'Artist of the Year'. Sindsdien volgden er 3 platen; debuutalbum 'Cohere' (2017), 'EGO (super/trip/maniac)' in 2019 en begin maart verscheen zijn nieuwste werk 'BIG BIG MACHINE'. Na shows op Roskilde Festival, Northside en uitverkochte zalen zal Alex Vargas jullie op donderdag 6 april warmspelen voor de show van RONDÉ.  

Alex Vargas - website

Vooraf een hapje eten in ons restaurant? Je bent van harte welkom.

RONDÉ is nog niet uitgegroeid

Met zendtijd op alle nationale Nederlandse radiostations, grote tv-optredens, meer dan 40 miljoen stream en meer dan 1 miljoen maandelijkse luisteraars kunnen we stellen dat RONDÉ nog steeds volle bak meedraait in de top van de Nederlandse popmuziek. En dat RONDÉ na 7 jaar nog niet is uitgegroeid; blijkt uit nieuwe singles zoals ‘Hard To Say Goodbye’ en ‘Love Myself’, hun grootste hits tot nu toe.

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12