Ga direct naar: Hoofdinhoud
Prins S. en De Geit
22 apr 2023
Ticket€15
za 22 apr 2023
uitverkocht

Prins S. en De Geit

+ LE MOTAT
20:15 Zaal open om 19:30
Kleine Zaal
Ticket€15
Prins S. en De Geit

Aangevoerd door de excentrieke frontman Scott Beekhuizen speelde de nieuwe Nederlandstalige band Prins S. en De Geit onlangs de sterren van de hemel in een bomvolle Altstadt tijdens Hit The City. Reden genoeg om de Haagse prins (rap/zang/keyboard/gitaar), Marne (zang/gitaar) en Daniel (beats & synths) terug uit de nodigen naar onze Kleine Zaal. 

Tijdschema

19:30 Doors
20:00 Le Motat
21:00 Prins S. en de Geit

Prins S. en De Geit tijdens Hit The City

Prins S. en De Geit - Hit The City - Altstadt
Prins S. en De Geit - Hit The City - Altstadt
Prins S. en De Geit - Hit The City - Altstadt
Dick Rennings

Prins S. en De Geit

Prins S. en De Geit maakt een mix van rap, elektronische en experimentele popmuziek. Hun singles ‘Nacht’, ‘Kinderboerderij (Keiblij)’ krijgen beide support op de radio en het album is in de maak. Hieronder luister je naar meer Prins S. en De Geit.

Vriendschap in Het Strijkijzer

Lang geleden woonde Prins S. in een 42 verdiepingen hoge toren genaamd ‘Het Strijkijzer’. Hier leerde hij medebewoner en componist/producer Marne kennen, nadat ze elkaar regelmatig tegenkwamen in de gemeenschappelijke ruimtes ontstond er een mooie vriendstad. Na het horen van Prins S.’ demo ‘Nacht’ was Marne zo enthousiast dat hij direct met de tekst en de mix aan de slag ging. Jeugdvriend Daniel – producer en sound engineer – maakte de perfecte mix.

Support: LE MOTAT

LE MOTAT a.k.a. Shenkie a.k.a. The Guilty Pleaser is het alter ego van de Rotterdamse Tato Wesselo. Met tracks als '1 Uurtje Verliefd', 'De Mat' en 'Gooi JIJ je KOP 's in 't IJS' balanceert de Nederlandstalige artiest op de fijne lijne tussen genialiteit en slap geouwehoer. Volgens het NRC werd de artiest op Grasnapolsky vergeleken met de Nederlandse Jack Black en KINK noemde zijn live-energie ''een kruisbestuiving van Jett Rebel en Henny Vrienten''. Op zaterdag 22 april warmt hij jullie op voor de show van Prins S. en De Geit.  

Alvast een locker reserveren?

 

Vooraf een hapje eten in ons restaurant? Je bent van harte welkom.

 

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12