Ga direct naar: Hoofdinhoud
za 16 dec 2023
club card

Ploegendienst

+ Kleine Crack & Slagter

Ploegendienst trapt graag en hard. Tegen de massa, tegen dichte deuren en tegen OV-poortjes. Letterlijk dan. Figuurlijk is het een band die iedere zaal in zo kort mogelijke tijd wil slopen. Muzikaal zit het het ergens tussen 80’s hardcorepunk, oi en thrash. Onder leiding van Ray Fuego brengt de band je compacte, snoeiharde nummers die je direct mee wilt schreeuwen. 

De Nederlandstalige teksten gaan vooral over de grote ongemakken des levens: toersistenterreur, kapotte telefoons en het systeem. De band (bestaande Ray Fuego, die je kent van SMIB, en uit oudgedienden van o.a. Aux Raus en Adolf Butler) ramt ondertussen in een moordendstrak tempo door. Dus breng die mosh, bouw die pit en sloop je huis. In de club, in de kroeg of bij je moeder thuis. Ploe-Ploe-Ploegendiest..Ploe-Ploe-Ploe-Ploe-Ploegendienst.

Tijdschema

19:30 uur: Deuren open
20:00 uur: Show Kleine Crack & Slagter
21:00 uur: Show Ploegendienst
(tijden onder voorbehoud)

Ploegendienst bewandelt paden die weinig Nederlandse bands voor hen in durfden te slaan: een meedogenloze mix van ouderwetse hardcore punk in combinatie met snoeiharde Nederlandstalige teksten gezongen door misschien wel de meest furieuze frontman van dit moment.
Excelsior Recordings

Support: Kleine Crack & Slagter

Dit gaat grimmig worden. Het Vlaamse duo Kleine Crack & Slagter brengt de duistere kant van Antwerpen naar onze Kleine Zaal, met hun bezeten rap en helse energie. Beiden maken deel uit van de hiphop-collectie VHS en worden vertegenwoordigd door Burning Fik (Faberyayo & Abel). Trouw aan de jaren 90 Memphis Horrorcore, behandelen ze onderwerpen als drugs en moord, begeleid door minimale synthesizers en beats en de esthetiek van de duivel. Hoewel ze geen satanisten zijn, ofja, dat zeggen ze.

Kleine Crack & Slagter

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12