Ga direct naar: Hoofdinhoud
vr 8 dec 2023
club card

These New South Whales

Australische punkers met eigen comedy serie | + STiCKFiGS + Docile Bodies

Een van de beste punkbands in Australië

Bij de leden van these New South Whales stroomt geen bloed door hun aderen, maar pure entertainment. Ze staan bekend als een van de beste punkbands in Australië - met meerdere headlinetours door Australië, het Verenigd Koninkrijk en Europa – en waarschijnlijk zijn ze de enige met ook een succesvolle serie op Comedy Central. In 2022 debuteerde hun podcast 'What A Great Punk' in Spotify's top-5 muziekpodcasts en verscheen hun nieuwste album 'TNSW'.  

These New South Whales is begonnen als passieproject voor parodieën. Toch kan je gerust zeggen dat de muzikale carrière hun comedy is ontstegen. Met hun onweerstaanbare songwriting en old school energie hebben ze een vergelijkbaar traject afgelegd met genre-buigende bands zoals Ceremony of Turnstile. En het regent lovende kritieken.  

 

Sydney’s most revered punk band
triple j
Absolutely irresistible blasts of insistent, art-punk brilliance” - KKKK (I just Do What God Tells Me To Do)
Kerrang

Support: STiCKFiGS

STiCKGFiGS is een power trio uit Den Haag dat voortvloeide uit de op 90's poppunk geïnspireerde band Fexet. Ze werden al opgemerkt door Fat Mike van NOFX tijdens Lowlands, waarna de band werd uitgenodigd hun voorprogramma te spelen. Met pakkende, snelle en vooral ingenieuze punkliedjes over onderwerpen als vriendschap en nostalgie zetten ze hun muzikale avontuur voort en brengen ze de gloriedagen van vroeger weer helemaal terug in een nieuw jasje.

Support: Docile Bodies

De Tilburgse formatie Docile Bodies speelt zwaarmoedige, Scandinavisch-klinkende postpunk gekenmerkt door grootse sounds en gepredikte vocalen. De band brengt een geluid dat even aanvallend als terughoudend aanvoelt, met teksten die eentonigheid en de waarde van hoop verkennen. In januari brachten ze hun debuut-EP Arc uit. Deze avond zie je ze als support voor These New South Wales!

Docile Bodies

Tijdschema

Tijdschema:
19:30 zaal open
20:00 uur: Show Docile Bodies
21:00 uur: Show STiCKFiGS
22:00 uur: Show These New South Whales
 

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12