Ga direct naar: Hoofdinhoud
Pinhani
09 feb 2023
Tickets39.00
do 9 feb 2023
verplaatst

Pinhani

Turkse softrock
20:00 Zaal open om 19:00
Grote zaal
Tickets39.00
Turkse softrock band Pinhani
PINHANI

Dit bericht is een statement van Pinhani, Mystiek Productions en Effenaar, waarin we ons verdriet en bezorgdheid uiten over de recente aardbevingen in Turkije. We hebben besloten om het concert van Pinhani van 9 februari in Effenaar uit te stellen naar 9 april 2023. 

We wensen jullie allemaal sterkte en geduld in deze uitdagende dagen. We sturen dit bericht om onze steun en goede wensen te bieden aan degenen die getroffen zijn door de natuurramp. 

Turkse soft-rock grootheid Pinhani met nieuwe muziek in Eindoven!

De Turkse soft-rockband Pinhani wordt sinds de oprichting en komst van hun debuutalbum 'İnandığın Masallar' (2006) beschouwd als één van de meest bijzondere bands van Turkije. Ze spelen overal, tot in de meest afgelegen Turkse steden en hierdoor is hun muziek een eclectische samensmelting van traditionele muziekstijlen uit alle regio's van het land. Door verder te bouwen op traditionele melodieën en ritmes en deze te vernieuwen heeft de band 8 albums en 15 singles uitgebracht. Het gezelschap maakte de soundtrack van de beroemde Turkse serie 'Kavak Yelleri', bouwde een achterban door regelmatig uitverkochte shows te spelen in de belangrijkste concerthallen en bracht onlangs hun laatste album 'Küçük Bir Evde' uit met hits als 'Dünyadan Uzak' en 'Bilir O Beni'.

Alvast een locker reserveren?

 

Vooraf een hapje eten in ons restaurant? Je bent van harte welkom.

 

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12