Ga direct naar: Hoofdinhoud
Personal Trainer
26 okt 2023
Uitverkocht Ticket€16
do 26 okt 2023
uitverkocht
club card

Personal Trainer

Opzwepende indierock | + The Super Soakers
20:00 Zaal open om 19:30
Kleine Zaal
Uitverkocht Ticket€16
Personal Trainer header

Personal Trainer is het indiecollectief rondom Willem Smit, die de band begon als een ultieme liefdesbrief aan de bruisende scene. Personal Trainer-shows zijn te omschrijven als een georganiseerde chaos vol verrassingen en een geïmproviseerde line-up van verschillende muzikanten die gewoon inpluggen en spelen. Bandleden van Canshaker Pi, Pip Blom, Home Counties en Global Charming deelden al eerder het podium. Verwacht opzwepende rituelen, met liedjes die min of meer klinken als je favoriete indierock-sterren verpakt in groots stralende poppsalmen. Op donderdag 26 oktober brengen ze hun rammelpop en epische synthrock naar onze Kleine Zaal!

Big Love Blanket

Nadat ze hun debuut EP ‘Gazebo’ onder het Britse label Holm Front hebben uitgebracht in 2021, kondigde de band hun eerste LP ‘Big Love Blanket’ aan. Na verscheidene studio sessies met Casper van de Lans, brengt de plaat frisheid in de gevoelige pop en avontuurlijke producties van liedjes die al eerder goed werden ontvangen op het podium.

“An understated and slow burning joy – full of subtlety that you can’t help but return to”
So Young Magazine

Support: The Super Soakers

The Super Soakers is een gitaarband die met vijf microfoons tegelijk de absurditeit van het bestaan afbreekt, om deze vervolgens weer op te bouwen samen met het publiek. Tussen Arcade Fire en The Velvet Underground in gaan zij hun eigenwijze weg, waarbij de vangrail vaak wordt geschampt. Huilen in de moshpit.

The Super Soakers

Tijdschema

19:30 uur: Deuren open
20:00 uur: Show The Super Soakers

21:00 uur: Show Personal Trainer

(tijden onder voorbehoud)

Alvast een locker reserveren?

 

 

Vooraf een hapje eten in ons restaurant? Je bent van harte welkom.

 

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12