Ga direct naar: Hoofdinhoud
Party in Nomansland: YĪN YĪN + Kumbia Boruka
09 sep 2023
za 9 sep 2023
club card

Party in Nomansland: YĪN YĪN + Kumbia Boruka

Van 'Thaichedelica' tot Mexicaanse cumbia en meer

Na een succesvolle editie in april komt Party In Nomansland terug voor een nieuwe ronde. Party In Nomansland - waar we de tijd vergeten. Dé plek waar het niet uitmaakt waar je vandaan komt, hoe je eruit ziet of waar je voor staat. Op zaterdag 9 september is feest gegarandeerd met YĪN YĪN's 'Thaichedelica', cumbia-spektakel Kumbia Boruka en meer! 

Powered by ASML. 

YĪN YĪN

Het Maastrichtse YĪN YĪN brengt hun Thaichedelica terug naar Effenaar! Naast optredens op festivals als Into The Great Wide Open en Best Kept Secret was YĪN YĪN - met hun psychedelische mix van Thaise funk, disco en elektronica - één van de hoogtepunten van Hit The City 2022. Op zaterdag 9 september brengen ze hun nieuwste album 'The Age Of Aquarius' terug naar Eindhoven om het nog eens dunnetjes over te doen, maar dan in de Grote Zaal!  

Kumbia Boruka

De in Lyon gevestigde liveband Kumbia Boruka heeft hun roots in de Mexicaanse cumbia capital Monterrey; de stad waar bandleider Hernan Cortés de fijne kneepjes van het vak leerde van cumbia-legende Celso Piña. En Kumbia Boruka beheerst naast de klassieke cumbia grooves ook 'nueva cumbia' met invloeden uit reggae, dub, Afrikaanse muziek, rock en meer. Met twee albums en meer dan 250 liveshows aan ervaring is feest gegarandeerd.  

Kumbia Boruka

Daniel Monaco

Artiest/producer/bassist Daniel Monaco is het best bekend voor zijn unieke mix van italo disco, proto house, obscure disco. Én alles met een tropische touch. Op 9 september brengt hij het zonnetje naar de dansvloer!  

Daniel Monaco

DJ Barrio

De naam Barrio is afkomstig van het Spaanse woord voor een wijk of stadsdeel. De veelzijdige DJ Barrio zal jullie meenemen met een set vol cumbia pareltjes en mogelijk en veel meer.  

Alvast een locker reserveren?

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12