Ga direct naar: Hoofdinhoud
Orange Skyline - Meet You In The Middle Tour
01 dec 2022
do 1 dec 2022
club card

Orange Skyline - Meet You In The Middle Tour

+ Inge Lamboo

Broers in bands, dat is vaak vragen om problemen. De popgeschiedenis staat er bol van, maar niet bij Orange Skyline, waar de gebroeders Stefan en Niels van der Wielen een ideaal creatief koppel vormen. Aangevuld met drummer Mart Atema en bassist Simon ‘Benus’ Christiaanse vormen ze samen de vier klassieke elementen: Stefan - vuur, Niels - water, Mart - aarde en Simon - lucht.

Tijdschema

19:30 Deuren open
20:00 Inge Lamboo
21:00 Orange Skyline
(tijden onder voorbehoud)

Je gaat in 2020 werkeloos de lockdown in, wordt getekend op Sony Music, gaat de studio in en komt er in 2021 met een geweldige nieuwe plaat uit. Dit is de plaat waar we ons hele leven naar toe hebben gewerkt.
Niels van der Wielen

Wil je de band beter leren kennen?

Sony Music

In 2021 tekende de band bij Sony Music en verscheen er eindelijk weer nieuw werk: de single 'Shine On': een dynamische, opwindende en verslavende popsong die iedereen overal ter wereld meteen kan meezingen. Het is een prikkelende voorbode op de nieuwe plaat die eraan zit te komen, geschreven en geproduceerd samen met JB Meijers (bekend van o.a. The Common Linnets). Genoeg redenen om een feestje te komen bouwen in onze Kleine Zaal, wij kunnen niet wachten!

Support: Inge Lamboo

De veelzijdige Inge Lamboo maakte haar debuut eerder dit jaar met de single 'Why We Stay'. Daarvoor kwam de multi-instrumentalist online al in de spotlight te staan met haar Engelstalige cover van K3's 'Hart Verloren', waarmee ze optrad bij MNM en op The Best Social Media belandde met de vele covers van haar TikTok-kanaal. Met haar nieuwe single 'Black Heart' onder de arm zal ze jullie opwarmen voor de show van Orange Skyline.

Alvast een locker reserveren?

Vooraf een hapje eten in ons restaurant? Je bent van harte welkom.

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12