Ga direct naar: Hoofdinhoud
LEGENDS of ROCK Tribute Festival
29 dec 2023
vr 29 dec 2023

LEGENDS of ROCK Tribute Festival

met tributes aan AC/DC, Metallica, Guns N' Roses en Iron Maiden

Meezingen met hits als Whole Lotta Rosie, Paradise City, Enter Sandman of The Trooper? Op vrijdag 29 december brengt het LEGENDS of ROCK Tribute Festival opnieuw een waar rock-spektakel naar Eindhoven, met de beste tributes aan AC/DC, Metallica, Guns N’ Roses en Iron Maiden. Een line-up van no. 1 tributebands die alle hits en favoriete albumsongs van hun muzikale helden over het publiek uitstorten. Afgemaakt met een spectaculaire lichtshow en dynamische special effects. Noteer maar vast in je agenda!

De line-up

Tijdschema:
19.30 uur: Iron Maiden by Harris (NL)
20.50 uur: Guns N’ Roses by Slash N’ Roses (NL/BE)
22.25 uur: AC/DC by High Voltage (BE/NL)
23.55 uur: Metallica by Present Danger (NL)

Iron Maiden door Harris

Vernoemd naar Iron Maiden bassist en oprichter Steve Harris, speelt de Nederlandse Iron Maiden tribute band Harris al geruime tijd alle zalen en festivals plat. De focus ligt op legendarische albums als Killers, The Number Of The Beast, Piece Of Mind en Powerslave en daarmee voert Harris het publiek terug naar de New Wave Of British Heavy Metal van de roemruchte jaren '80. Met, tot in de perfectie uitgevoerde, iconische nummers als Aces High, Run To The Hills, Hallowed Be Thy Name, Can I Play With Madness en Fear Of The Dark zorgt Harris voor een wervelende show waarbij iedere hardrock en metal liefhebber hun hart kan ophalen en de longen kan leegschreeuwen. Dankzij een super energieke frontman, twee top gitaristen en een dijk van een ritmesectie staat Harris garant voor een spectaculaire show.

 

Harris

Guns N’ Roses door Slash N’ Roses

Slash N’ Roses bestaat uit vijf doorgewinterde muzikanten en is een Nederlands eerbetoon aan de levende gitaar legende Saul Hudson, beter bekend als ‘Slash’! Slash N’ Roses zet een daverende show neer met spetterende uitvoeringen van de beste songs die Slash in zijn carrière gemaakt heeft. De setlist van Slash N’ Roses bevat de grootste hits van Guns N’ Roses als o.a. Paradise City, November Rain, Sweet Child O’Mine, Live & Let Die en is verder gebaseerd op de meest recente tournee van Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators. Daarnaast komen ook de beste songs van Slash’s Snakepit, Velvet Revolver en het ‘solo’ album “Slash” voorbij. Met afzonderlijk vele jaren live- en studio ervaring delen de mannen van Slash N’ Roses dezelfde liefde en passie voor stevige muziek en het werk van Slash in het bijzonder. De performance staat als een huis, de muzikale details kloppen en de passie spat er van af! Dát is Slash N’ Roses!                                                                                                

 

Slash N' Roses

AC/DC door High Voltage

Na haar oprichting in 1992 heeft High Voltage zich bewezen als authentiek eerbetoon aan AC/DC. Al zoveel jaren speelt de band de podia plat en doet zij het publiek herinneren aan avonden vol zwetende, pure Rock ’n Roll. Dankzij haar intensieve optredens heeft de band al overal furore gemaakt. Zo is bijvoorbeeld haar versie van Whole Lotta Rosie door het Franse Hard Rock Magazine uitgekozen om deel uit te maken van hun AC/DC tribute CD, begeleidt door de volgende opmerking: “Deze Belgische band zou AC/DC kunnen vervangen zonder dat het publiek het in de gaten zou hebben.” (HRM Oktober 2000). De setlist bestaat bijvoorbeeld uit Highway To HellLet There Be RockWhole Lotta RosieHells BellsThunderstruck en Stiff Upper Lip, maar For Those About To Rock kan ook gespeeld worden met complete kanonnenshow. Daarbij speelt de band ook de minder bekende nummers zoals Go DownGone Shootin’What’s Next To The Moon of Touch Too Much. Als je een dergelijke setlist combineert met een explosieve rockshow, dan krijg je gegarandeerd een hoogst memorabele avond. 

 

High Voltage

Metallica door Present Danger

Met de start in 2005 is Present Danger in de loop der jaren uitgegroeid tot één van de meest gewaardeerde Metallica tributes van de Benelux en Duitsland. Present Danger weet onder leiding van gitaarvirtuoos en leadzanger Thijs de Jong een ongelofelijk hoog niveau te halen. Met een combinatie van passie, nauwkeurige sounds en een sterke podiumpresentatie, heeft de band zich via indrukwekkende optredens op gerenommeerde festivals en poppodia opgewerkt tot één van de toonaangevende acts in het tribute-circuit. Tijdens haar optreden zullen niet alleen de grootste hits als Enter Sandman en Nothing Else Matters voorbij komen, maar ook de beste albumnummers uit de rijke geschiedenis van Metallica.

 

Present Danger

Alvast een locker reserveren?

Vooraf een hapje eten in ons restaurant? Je bent van harte welkom.

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12