Ga direct naar: Hoofdinhoud
zo 29 okt 2023
club card

Jack and the Weatherman

Miracle Tour | + May & June

Berry ‘Jack’ Krikken en Sebastiaan ‘Weatherman’ Weerman zijn samen Jack and the Weatherman, twee vrienden op een missie om hun vrolijke nummers de wereld in te brengen. En dat loopt gesmeerd; het duo behaalt inmiddels miljoenen streams op Spotify én speelde onlangs een uitverkochte Paradiso. Jack and the Weatherman combineren elementen van pop, folk, reggae en hiphop met een goede dosis positieve lyrics die je herfstdip verleden tijd maken. Voor liefhebbers van Jason Mraz, Newton Faulkner en The Lumineers. Op donderdag 29 oktober spelen ze onze Kleine Zaal, en wij voorspellen alvast veel zonovergoten liedjes en een dynamische liveshow.

Tijdschema

19:30 Deuren open
20:00 May & June 
21:00 Jack and the Weatherman  
(tijden onder voorbehoud)

One of Us

Hun tweede album ‘One of Us’ is door Corona in delen uitgebracht. ‘One of Us’ voelt als een ontmoeting met een oude vriend. Iemand die wijzer is geworden, is gegroeid en een bredere waardering voor het leven heeft. Het album is net zoals de band een levendig en dynamisch album vol positiviteit. 'We zijn echt trots op deze'', zegt Sebastiaan. ''Ondanks de afwisseling op het album hebben we het gevoel dat we dichter bij onszelf komen, muzikaal en persoonlijk'', zegt Berry.

Support: May & June

May & June is een singer-songwriterduo, bestaande uit twee zussen. Poëtische luisterliedjes die gaan over het leven, zelfontwikkeling en liefde. Het afgelopen jaar zijn ze bezig geweest met hun EP: 'Van mij het allermeest’. De tweestemmige samenzang neemt je mee op reis door persoonlijke teksten op weg naar verbinding. 

Alvast een locker reserveren?

Vooraf een hapje eten in ons restaurant? Je bent van harte welkom.

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12