Ga direct naar: Hoofdinhoud
Hot Mulligan
10 sep 2023
Uitverkocht Ticket€20
zo 10 sep 2023
uitverkocht
club card

Hot Mulligan

+ Spanish Love Songs
20:00 Zaal open om 19:30
Kleine Zaal
Uitverkocht Ticket€20
Hot Mulligan header

Hot Mulligan is een groep gamers uit de uithoeken van Michigan die in hun studiejaren beste vrienden zijn geworden en muziek maken over hoe raar het is om op te groeien. Het resultaat? Aangrijpende emo-punk met zowel prachtige en verwoestende nummers over uit elkaar groeien als liedjes over het opzetten van een zonnebril. De Hot Mulligan manier: het leven is serieus en eng, maar soms je moet er gewoon een meme over maken met je vrienden.

 

When the music becomes a reflection of life and growing up, then we're bonding over music, we're bonding over our lives together
Hot Mulligan

Spanish Love Songs

De leden van Spanish Love Songs ontmoetten elkaar via een oproep op Craigslist om samen naar punkshows te gaan. Inmiddels maken ze al een hele tijd zelf muziek, met een typerende indie-punk sound die de energie van dronken barshows en persoonlijke, doorgeleefde teksten combineert. Op hun laatste EP Doom & Gloom Sessions hoor je een collectie van door fans uitgezochte covers. Waaronder The Killers’ ‘Smile Like You Mean It’. Bereid jezelf maar alvast voor op een avond meezingen!

Tijdschema

19:30 uur: Deuren open
20:00 uur: Show Spanish Love Songs
21:00 uur: Show Hot Mulligan

 

 

 

Alvast een locker reserveren?

Vooraf een hapje eten in ons restaurant? Je bent van harte welkom.

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12