Ga direct naar: Hoofdinhoud
Hit The City | Vrijdag
21 okt 2022
TicketGratis
vr 21 okt 2022

Hit The City | Vrijdag

Drie dagen gratis muziek ontdekken op tien locaties in Eindhoven
17:00
Meerdere locaties
TicketGratis
Banner HTC

Hit The City is terug met meer locaties, opkomende artiesten en grensverleggende muziek! Van gruizige gitaren en dansbare elektropop tot experimentele hiphop, obscure black metal en alles daartussenin - ontdek de bekendere en onbekendere pareltjes en nieuwe favorieten op tien bruisende locaties in Eindhoven.

Maak kennis met het festival

Effenaar x Friendly Fire

Dutch Design Week (DDW) verwelkomt ieder jaar duizenden designers en bezoekers van over de hele wereld. Net als voorgaande jaren trekken we levendigheid van DDW door naar de avond met een geheel gratis muziekfestival georganiseerd en geprogrammeerd door Effenaar en Friendly Fire. 

Locaties & Line-up

Altstadt / Café Wilhelmina / De Rozenknop / Dynamo / Effenaar / Haven / KEVN / Muziekgebouw / Stroomhuis / Student Hotel

Bat Eyes

“We zijn een Belgische band en we spelen indie-rock” - Bat Eyes houdt het zowel in haar muziek als in haar omschrijving graag simpel. Met hun glimmende gitaarpop songs en een een gezonde dosis melancholie is hun doel duidelijk: ons teleporteren naar het gitaargeweld van de alternatieve jaren ’90 in de lijn van grootheden als The Posies, Teenage Fanclub en Big Star. 

Bat Eyes

Silver Lake

Wegdromen doe je bij het artistieke pop duo Silver Lake, die elkaar een paar jaar geleden ontmoette in een Amsterdamse bar. Sindsdien zijn ze niet alleen partners in het leven, maar ook in de muziek. Die klinkt overigens even romantisch: een hedendaagse sound met een dikke knipoog naar het verleden in de lijn van Alexandra Saviour, The Last Shadow Puppets en Lana Del Rey.

Silver Lake

TimeSquare

Blijf up-to-date van Hit The City met app TimeSquare: alle acts, locaties, line-ups en timetables in één overzicht!

Hit The City op Spotify

Luister naar de Hit The City-playlist op Spotify en ontdek alvast jouw nieuwe favorieten!

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12