Ga direct naar: Hoofdinhoud
Hang Youth
13 okt 2023
Tickets19.50
vr 13 okt 2023

Hang Youth

Politieke punkband in een strijd tegen kapitalisme | + Maria Iskariot
20:15 Zaal open om 19:30
Grote zaal
Tickets19.50
Hang Youth header

Hang Youth houdt bewust het midden tussen een grappig kunstproject, een kwade tweet en een bloedserieuze punkband. Alles - van het koningshuis, de belastingdienst tot de Zuidas - wordt op de brandstapel gegooid in een strijd tegen het kapitalisme en alle andere dingen in het leven die onrechtvaardig zijn.

Je ooit afgevraagd af of het openbaar vervoer wel zo openbaar is, hoe olympisch die spelen nu echt zijn en waarom alles zo duur is? Mooi, want op want op vrijdag 13 oktober kun je al die frustraties kwijt in poppunk-beukers als ‘IK GEEF EEN NIER VOOR GEEN RUTTE IV’, ‘BELASTINGDIENST’ en ‘WAAROM IS ALLES ZO KK DUUR?’. Niet zo lang geleden kwam de EP ‘BEN JE BANG?’ uit en aangezien het kapitalisme nog steeds niet is gevallen, zit er voor de band niets anders op dan een heleboel shows spelen. Waaronder één op vrijdag 13 oktober, in onze Grote Zaal.

Support: Maria Iskariot

Maria Iskariot is de patroonheilige van betwistbaar gedrag. Het is half-volwassen vrouwelijke punkrock uit Vlaanderen. Hoopvolle hopeloosheid in lawaaierig strofe, refrein, strofe. Liefde voor de onbeminden, vijgen na Pasen, maar in de eerste plaats een knieval voor de zondaars. 

De nummers gaan over opgroeien, niet meer in staat zijn om goed en slecht te onderscheiden, verward zijn door jezelf en de condities van deze tijd.

Maria Iskariot

Tijdschema

19:30 uur:Deuren open
20:15 uur: Show Maria Iskariot
21:15 uur: Show Hang Youth
(tijden onder voorbehoud)

Alvast een locker reserveren?

Vooraf een hapje eten in ons restaurant? Je bent van harte welkom.

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12