Ga direct naar: Hoofdinhoud
za 30 mrt 2024
club card

HAMMOK

Intense noise-rock, punk en post-hardcore | + Wrong Man

Tegen het einde van het jaar is het weer tijd om een aantal hoogtepunten op te halen en voor ons moet dat de show van HAMMOK op Hit The City festival geweest zijn, waar ze de bouwconstructie van een propvolle The Jack nog eens flink aan de test onderwierpen.

HAMMOK is een gloednieuw noise trio uit Noorwegen, dat elke associatie met de serene landschappen en idyllisch besneeuwde bergtoppen van het land ver achter zich laat. In plaats daarvan brengen ze je noisy punk/rock en post-hardcore met een akelige intensiteit en wreedheid, waarin ze niet schromen de grenzen van het genre op te rekken. Aan de chaotische mix worden grooves, knappe ritmewisselingen en een hiphop attitude toegevoegd. Maar absoluut hoogtepunt zijn hun live-shows, waar frontman Tobias Maxwell Osland monitorspeakers, het publiek, de bar, al crowdsurfend trotseert zonder ook maar een noot te missen. Moshpits gegarandeerd, dus wees erbij op zaterdag 30 maart in het Stroomhuis.

Tijdschema

20:00 uur: Deuren open
20:30 uur: Show Wrong Man
21:30 uur: Show HAMMOK
(tijden zijn onder voorbehoud)

Jumping/Dancing/Fighting is a polished introduction that posits Hammok not merely as noise-rock newcomers, but also erudite students of the genre who hit the ground running.
Pitchfork

Wrong Man

Wrong Man werd in 2021 opgericht door een groep vrienden met een gedeelde liefde voor een breed scala aan muziek en een gezamenlijke achtergrond in hardcore/punk. Het resultaat is een geluid dat gedijt op de spanning tussen luide gitaren, subtiele melodieën en een bluesy groove. In hun nummers hoor je invloeden van post-hardcore, post-punk, MTV’s 120 minutes’ alternatieve rock en flarden van Fugazi, Quicksand, Swiz, Rollins Band & The Jesus Lizard terug. Luister zelf en kijk wat je vindt; deze avond spelen ze de support voor HAMMOK!

Wrong Man square

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12