Ga direct naar: Hoofdinhoud
Goldband
23 dec 2022
Tickets26.00
vr 23 dec 2022
uitverkocht

Goldband

+ Huub Prins
20:30 Zaal open om 19:30
Grote zaal
Tickets26.00
goldband header

Nadat ze in 2019 uit het niets de muziekindustrie binnen kwamen te stormen lijkt de Haagse popsensatie Goldband zich inmiddels serieus gevestigd te hebben in het Nederlandse én Belgische muzieklandschap. Na twee EP’s, cult hits als ‘Mijn Stad’ en ‘Witte Was’ en vooral een ijzersterke live reputatie kwam in 2021 het debuutalbum ‘Betaalbare Romantiek’ uit.
 

Tijdschema

19:30 Deuren open
20:30 Huub Prins
21:30 Goldband
(tijden onder voorbehoud) 

Ex stukadoors

Met het genre-overstijgende album hebben de drie ex stukadoors De Het Boaz, Karel Gerlach en Milo Driessen in samenwerking met producer Wieger Hoogendorp bewezen een serieuze pop act te zijn die zich niet makkelijk in een hokje laat plaatsen. Met invloeden uit jaren 80 nederpop en disco maar ook trance en gabber heeft Goldband een geheel eigen sound neergezet die zich vooral live op het podium laat gelden. Hierdoor wist de band met hun allereerste tour binnen no-time de grote zalen in de Benelux uit te verkopen.

Met miljoenen streams per maand, een nominatie voor de 3voor12 award en het predikaat Volkskrant Talent van van het jaar 2021 is Goldband zonder twijfel dé act die je niet wilt missen.

Support: Huub Prins

De avond zal geopend worden door de alter-ego van Elias Elgersma (bekend van The Homesick en Yuko Yuko), aka: Huub Prins. In 2020 bracht de in Groningen gevestigde muzikant zijn eerste albums ‘Buitenspel’ en ‘De Rat’ uit, gekenmerkt door eigenaardige en zelfreflectieve nederpop liedjes over vriendschap en slechte gewoontes. De Nederlandse gitaar-/synthpop doet af en toe een beetje denken aan een mix tussen Karel en Spinvis. Huub zet een sterke performance neer en weet het publiek om zijn vinger te winden.

Alvast een locker reserveren?

Vooraf een hapje eten in ons restaurant? Je bent van harte welkom.

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12