Ga direct naar: Hoofdinhoud
Fresku - In de Lucht
02 dec 2022
Tickets21.50
vr 2 dec 2022

Fresku - In de Lucht

Homecoming show
20:15 Zaal open om 19:30
Grote zaal
Tickets21.50
Fresku - In de Lucht
Baranka Music

Hieronder vind je alvast het tijdschema:

19:30 Deuren open
20:15 Nobinh
21:00 Fresku
(tijden onder voorbehoud)

Fresku live in thuisstad Eindhoven

In 2008 speelde Fresku zichzelf in de kijker met de release van het nummer 'Brief aan Kees', een muzikale sollicitatiebrief gericht aan platenbaas Kees de Koning van Top Notch. Sinds de komst van zijn titelloze debuutalbum (2010) is de diepzinnige rapper/acteur/cabaretier dan ook onmisbaar in de Nederlandse hiphopscene. In de tussentijd bracht Fresku nog een aantal meesterwerken uit waaronder 'Maskerade' (2012), 'Nooit Meer Terug' (2015), 'Juice' (2017) en 'In Het Diepe' (2020).

In De Lucht

In 2021 schreef Fresku een nieuw hoofdstuk met 'In De Lucht Deel 1', een tweedelig album waarvan het vervolg in 2022 verschijnt én tevens de eerste onafhankelijke release onder zijn eigen label Baranka Music. Fresku was dit jaar verkozen tot Ambassadeur van de Vrijheid, speelde de hoofdrol in tv-serie Woensel West en wordt gezien als dé trots van hiphop in Eindhoven. Dit laatste bewees de beste man onlangs nog tijdens zijn uitverkochte show in de Effenaar.

Nobinh

Rauw, stijlvol en eerlijk; dat is de Aziatische rapper Nobinh. De opkomende artiest brengt de perfecte balans tussen levendige uplifting muziek en stemmige melancholische songwriting. Zijn unieke Aziatisch-westerse stijl brengt een nieuwe smaak in de groeiende hiphopscene. Nobinh's eerlijke visie op het leven wordt weerspiegeld in zijn muziek, omdat hij stemmingen vastlegt zoals ze zijn in plaats van te proberen een perfect beeld te schetsen. Zijn belangrijkste doel is het streven naar inclusie en begrip tussen verschillende (sub-)culturen. Deze avond zal hij jullie opwarmen voor de show van Fresku.  

Nobinh - support Fresku

Bowie - Het Hiphop Journaal

Het Hiphop Journaal staat garant voor de beste hiphop des vaderlands uit het heden, verleden en de toekomst. De Manager, Johannes IV en Bowie hebben gezamenlijk meer dan 500 shows achter hun naam staan (o.a. De Jeugd van Tegenwoordig, Zwangere Guy, Hef, Joost & Ares) en bundelen hun krachten en hiphop-expertise in dit unieke clubconcept. Deze avond zal Bowie ons blessen met de beste tunes. Je kan hem kennen als muziekjournalist (NRC en Hiphop In Je Smoel), de geestelijk vader van hiphopfeest 'All … Everything' en tekstschrijver voor zijn eigen Nuthin' Left Media.

Het Hiphop Journaal

Alvast een locker reserveren?

Vooraf een hapje eten in ons restaurant? Je bent van harte welkom.

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12