Ga direct naar: Hoofdinhoud
ma 6 feb 2023
nieuw
club card

Dirty Honey

+ The Wild Things

Sommige muzikanten doen er wel even over om een band met fans op te bouwen. Voor het in Los Angeles gevestigde rockkwartet Dirty Honey kwam het succes haast uit de lucht vallen. De band opende shows voor onder meer The Who, Guns ’N Roses, Slash en Alter Bridge.

California Dreamin

Het aankomende album bouwt voort op waar de vorige is geëindigd en vangt de energie van hun live sound - single California Dreamin' is alvast een voorproefje. Sexy, bluesy rock ’n roll, melodieuze hardrock en soulvolle jaren ’70 bluesrock; Dirty Honey staat op het punt om menig muziekhart te veroveren. Op maandag 6 februari veroveren ze die van jou in onze Kleine Zaal!

Support-act: The Wild Things

The Wild Things is een opkomende Britse rockband die wordt geleid door de lead zanger Sydney Rae White, ster van de hitshow ‘Uncle’ die te zien is op Netflix en BBC. Hun eerste single ‘Only Attraction’ was te horen tijdens Elton John’s Apple Music show, ‘Rocket Tour’. Ze hebben met hun hard- hitting drums en rock- roll vibe al vele harten weten te veroveren met uitverkochte shows in de Verenigde Staten en Groot Brittanië.

 

The Wild Things

Tijdschema

19:30 uur: Deuren open
20:00 - 20:30 uur: Show The Wild Things
21:00 - 22:15 uur: Show Dirty Honey
(tijden onder voorbehoud) 

Alvast een locker reserveren?

 

Vooraf een hapje eten in ons restaurant? Je bent van harte welkom.

 

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12