Ga direct naar: Hoofdinhoud
DeWolff
03 feb 2023
Tickets31.50
vr 3 feb 2023

DeWolff

Psychedelische sixties bluesrock
20:15 Zaal open om 19:30
Grote zaal
Tickets31.50
DeWolff header

DeWolff is een driekoppig rock ‘n rollmonster uit het Diepe Zuiden van ons land. Met hun psychedelische bluesrock doet de band klinken als een liefdesbaby van 70’s grootheden als Led Zeppelin, Cream, de Allman Brothers of Deep Purple. Het laatste album Wolffpack (2021) staat niet alleen weer vol fijne gitaarriffs, maar experimenteert ook met soul-funk en psychedelica. Op vrijdag 3 februari zie je DeWolff in onze Grote Zaal!

Achter de plaat met Robin van DeWolff

Op vrijdag 3 februari trakteert DeWolff je op een heerlijke show in onze Grote Zaal én komt hun nieuwe album 'Love, Death & In Between' uit. Benieuwd naar de verhalen achter de plaat? Toetsenist Robin vertelt je er alles over; van een emotionele ontlading, tot een per ongeluk gewiste track en het grijze gebied dat liefde heet.

Achter de plaat met Robin van DeWolff: "Ik moest huilen na die opname"

Boogie Monster

In de schaduw van hun geliefde Deventer vind je de poppin’ soul band Boogie Monster: vijf jonge muzikanten met een oude ziel en een liefde voor liedjes. Met een eng strakke liveshow en ijzersterke songwriting overtuigen zij je van één ding: het monster leeft. De gebroeders Nolle en Beinte Groen (zang en drums), Tom Bloembergen (bas) en Henk Hulzebosch (Hammond, keys) worden in 2021 versterkt door gitaarvirtuoos Jim Zwinselman. Bereid je voor op een stoomtrein van soulvolle vocals, drie koppige blazerssectie en scheurende gitaar en Hammond solo’s.

Boogie Monster square

Platendraaier Wim Behre

Platendraaier Wim Behre heeft een passie voor vinyl, zowel vintage als recent. Hij draait soul, country, funk, rhythm & blues, garagerock, punk, psychedelisch, jazz, reggae én rock’n roll. Het dansbare. Het tot tranen roerende. Het dit-kun-je-toch-niet-menen-zo-steengoede. Hij zorgt ervoor dat een doorsnee avond omgetoverd wordt tot momenten van genieten. Zijn contacten met artiesten zorgen ervoor dat hij regelmatig als een van de eersten een nieuw nummer kan presenteren om dit vervolgens te combineren met parels uit het verleden. Puur en analoog. Tijdens luistersessies, op festivals of in zalen.

Wim Behre square

Gratis afterparty: The Blackwax Stereosound

Het uit Eindhoven afkomstige collectief The BlackWax is het perfecte voorbeeld van kids die in het verkeerde tijdperk zijn geboren. Op vrijdag 3 februari brengen ze een hybride show die de wilde 60's en 70's vastlegt in een audiovisuele performance. Verwacht een wervelwind van gitaarriffs, vintage beelden, blues, exotische drums en turntablism.

Dit is een gratis toegankelijke afterparty van het concert van DeWolff!

Tijdschema

19:30 uur: Deuren open
20:15 - 20:55 uur: Show Boogie Monster
21:15 - 23:00 uur: Show DeWolff
23:00 - ?? uur:      Afterparty The Blackwax Stereosound
(tijden onder voorbehoud) 

Alvast een locker reserveren?

 

Vooraf een hapje eten in ons restaurant? Je bent van harte welkom.

 

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12