Ga direct naar: Hoofdinhoud
Club Void
07 dec 2022
Tickets12.50
wo 7 dec 2022

Club Void

Ter Ziele + Radeloos/Ziedend + Pothamus
20:00 Zaal open om 19:30
Kleine Zaal
Tickets12.50
ter ziele header

Nog niet bekend met Ter Ziele? Daar gaat dan nu verandering in komen! Op 7 december komen ze samen met het grove geweld van Radeloos/Ziedend en de bezwerende post rock van Pothamus de deuren van Club Void openblazen! Muziek die ondanks de verscheurende sound nooit vrij is van intensiteit en emotie, en naast de beenharde grooves ook de atmosfeer opzoekt. 

Radeloos///Ziedend

Radeloos///Ziedend heeft een mix van crustpunk, black metal en powerviolence ontwikkeld. Ze spelen rauwe, meedogenloze beukherrie op tempo, waarbij ook het publiek wordt uitgenodigd om flink gas te geven. R///Z is een band die het niet eens is met alle onrecht en misère in de wereld en dit met uitbundig sonisch geweld te berde brengt.

Pothamus

De band bestaat uit drie maneblussers (bijnaam voor de inwoners van Mechelen) die met hun energetische liveoptredens van de afgelopen jaren indruk wisten te maken. Geheel in de stijl van grote broer Amenra kiezen ze daarbij voor een minimale interactie met het publiek en om de muziek voor zich te laten spreken. Laat je meeslepen in een donker universum van ijle drones ondersteund door Spartaans drumgeroffel, woeste basklanken en repetitieve gitaarpartijen. Met op de achtergrond bezwerende, psalmachtige zangpartijen. Het klinkt als een hele boterham, maar wel eentje die besmeurd is met de juiste ingrediënten voor de meerwaardezoeker en liefhebber van sfeerzetting in muziek.

Vooraf een hapje eten in ons restaurant? Je bent van harte welkom.

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12