Ga direct naar: Hoofdinhoud
Club Void
30 nov 2022
Tickets12.50
wo 30 nov 2022

Club Void

Your Highness + Tangled Horns + Bear
20:00 Zaal open om 19:30
Kleine Zaal
Tickets12.50
your highness header

Deze editie van Club Void maakt een uitstapje naar onze zuiderburen. Het Antwerpse stoner monster Your Highness komt namelijk langs. Deze mannen zoeken de grenzen op van rauwe, denderende muziek. Ze combineren metal, hardcore en sludge en maken dit alles af met een gorgelend geluid. Dankzij deze unieke mix steekt Your Highness met kop en schouders boven de alternatieve scene uit!
 

Tangled Horns

Tangled Horns laat ons zien dat muziek niet altijd serieus hoeft te zijn. Hun speelse teksten worden gecombineerd met de meest kenmerkende geluiden van de afgelopen 50 jaar. Space rock, grunge, garage rock en stoner rock, niets is hun te gek! Zo ontstaat er een heerlijk geluid dat gegarandeerd zorgt voor een spetterende show!

BEAR

Antwerpen blijkt maar weer eens dé geboortegrond voor muziek te zijn, want de opener van deze edite, BEAR, komt ook uit Antwerpen. Hou je vast voor deze mannen, want ze blazen je (letterlijk) omver! Zelf vergelijken ze hun geluid met een hamer van tien ton die je plat slaat. BEAR eert de hardcore scene met hun rauwe energie en hun verpletterende performance! Hier moet je bij zijn!

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12