Ga direct naar: Hoofdinhoud
Bridge Festival Presents: Cardinal Black
12 dec 2023
di 12 dec 2023
club card

Bridge Festival Presents: Cardinal Black

+ Box Of Kings

Tijdschema

19:30 Deuren
20:00 Box Of Kings
21:00 Cardinal Black
(tijden onder voorbehoud)

Cardinal Black

Cardinal Black brengt hun nieuwste album naar Eindhoven op 12 december. In mei moest de band uit Wales hun optreden op Bridge Festival noodgedwongen afzeggen vanwege de grote brand in het centrum, maar nu komen ze terug voor een intieme show in onze kleine zaal – met hun debuutalbum! Op 'January Came Close' komen rock en soulvolle blues samen in een uniek liefdesproject. En met tracks als 'Tell Me How It Feels', 'Terra Firma' en 'Rise Up' ontpoppen zanger Tom Hollister en gitarist Chris Buck zich als wereldartiesten.  

Eén grote comeback

Het verhaal van Cardinal Black begint in 2010: Hollister, Buck en drummer Adam Roberts kwamen in een muzikale stroomversnelling terecht. Ze werden geprezen door enkele van de grootste namen in de Britse rock als Steve Winwood, die de band uitnodigde in zijn geheime Wincraft Studios. Dit werd op zijn beurt opgevolgd door een telefoontje van Alan Niven – de manager van Guns N' Roses – die grote plannen voor de band had in de Amerikaanse scene in Nashville. Wegens omstandigheden verloor de band het momentum, maar nu zijn ze terug. En beter dan ooit tevoren!  

+ Box Of Kings

Eind 2022 verscheen het debuutalbum 'Fake With Grace' van Box Of Kings met tracks als 'Smoke on the Horizon' en 'Molly My Dear'. Ze waren al te horen op radiozenders als Arrow Classic Rock, Kink en ook buiten de landsgrenzen groeit de aandacht in raptempo. Op 12 december warmen ze jullie op voor Cardinal Black. 

 Box Of Kings

Alvast een locker reserveren?

Vooraf een hapje eten in ons restaurant? Je bent van harte welkom.

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12