Ga direct naar: Hoofdinhoud
zo 20 nov 2022
club card

BENR + Mits Mitchell

Beste vrienden

Het Nederlandstalige popduo BENR bestaat uit muzikanten Bart Maessen en Robin Zomer. Samen met Qmusic behalen de beste vrienden miljoenen streams met hun hertalingen van Engelstalige top 40 tracks naar volwaardig Nederlandse nummers.  

Internationale samenwerkingen

Het gigantische bereik van de covers leidde al tot collabs met internationale artiesten Benson Boone (In The Stars), Alec Benjamin (Let Me Down Slowly) en Gayle (abcdefu). 

Naast de populaire hertalingen bewees BENR vorig jaar ook met hun andere muziek om de luisteraars in het hart te raken. Hun vorige singles 'Hart van Steen', 'Hier Voor Mezelf' en 'Beetje Gek' zijn al benoemd tot 'Hit van 100' op Radio 100%NL en stonden weken in de top 20. Laatstgenoemde behaalde ook glansrijk 10 rondes Repeat of Niet op Qmusic en staat daar nu vast op de playlist. De song 'Statisch' heeft inmiddels meer dan 1,5 miljoen streams op Spotify. 

Uitverkochte allereerste clubtour

Na een uitverkochte allereerste clubtour gaan de mannen van BENR weer op weg door Nederland. In hun energieke show met live band spelen ze hun laatste singles, maar ook hun populaire hertalingen van bekende Top40 songs. Een beetje gek, maar wel mooi! 

Support: Mits Mitchell

Mits Mitchell zal jullie opwarmen voor de show van BENR. De Amsterdammer is naast zanger, songwriter en artiest bovenal vrijdenker. Met zijn muziek inspireert, motiveert en creëert Mits bewustzijn rondom cruciale momenten in het leven. Met zijn 'Race Tegen De Klok' (2021) zette hij zich in voor de gelijknamige bewustwordingscampagne voor mentale problemen onder jongeren. 2022 is een jaar vol nieuwe avonturen: tijdens een vakantie op Aruba zocht Mits Mitchell de samenwerking op met DJ Moomba met de gelijknamige single 'Moomba' als resultaat.  

Mits Mitchell

Alvast een locker reserveren?

Vooraf een hapje eten in ons restaurant? Je bent van harte welkom.

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12