Ga direct naar: Hoofdinhoud
wo 11 dec 2024
nieuw
club card

Abel

24 jaar na ''Onderweg'' doet Abel de deur weer open!

Het is al lang verleden tijd dat ''Onderweg'' van Abel de hitlijsten bestormde: 24 jaar geleden om precies te zijn. Het was jarenlang stil achter de ruiten, maar de Bredase band doet de deur weer open. Dat betekent: nieuwe muziek, dus tijd voor weer een clubtour! 

Geen water bij de wijn

Eind 2023 werd de nieuwste EP ''Geen water bij de wijn'' uitgebracht, waarop we alvast drie singles cadeau hebben gekregen om ons voor te bereiden op het nieuwe album wat eraan zit te komen. De nieuwe sound belooft weer een feest der herkenning te worden.

Het is te lang geleden, de hoogste tijd, we kunnen niet wachten en andere clichés. Maar allemaal waar. We gaan touren door het hele land. We gaan alle nummers van vroeger spelen en wat nieuwe liedjes. Reken maar op "Onderweg", "3 dagen zon", "Neem me mee", "Walsen", "December" en natuurlijk nieuwe nummers als “Zie jij het ook” en “Soms gaat de tijd zo snel”.

We kunnen niet wachten om iedereen weer te zien. We zijn heel wat jaren verder, wijzer en grijzer. Maar ook allemaal met nog veel meer verhalen over waar het leven ons de laatste 25 jaar heeft gebracht. Net zoals iedereen die heeft en die willen we graag delen. Net als de liedjes van het begin en alle herinneringen die daarbij horen. Gewoon om samen een hele mooie avond te hebben. Een avond die ons weer terugbrengt naar de verliefdheid van vroeger, naar de schrammen die we onderweg hebben opgelopen en de weg die ons geleid heeft naar de plek waar we nu terecht zijn gekomen. Een plek die stiekem ontzettend de moeite waard is. Om vervolgens met elkaar te proosten op het leven.
Abel

Alvast een locker reserveren?

Vooraf een hapje eten in ons restaurant? Je bent van harte welkom.

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12