Ga direct naar: Hoofdinhoud
Effenaar 't Wasven met Anna Joan, Laura Sjin & JesperJesper
30 jun 2024
zo 30 jun 2024
Gratis

Effenaar 't Wasven met Anna Joan, Laura Sjin & JesperJesper

Samen de zomer vieren bij Groendomein 't Wasven
14:00 - 18:00Zaal open om 13:00
't Wasven
wasven header24

De bloemen staan in bloei, de lammetjes rennen door de wei, kortom: het is weer tijd voor drie nieuwe edities van Effenaar ‘t Wasven. Zoals vanouds vinden de middagen plaats op het gezellige terrein van Groendomein ‘t Wasven. Op drie zomerse zondagen in juni, juli en augustus kun je komen genieten van livemuziek onder het genot van een lekker hapje en drankje. Trek je slippers en picknickkleed uit de kast, en dompel jezelf onder in het onovertroffen Effenaar ’t Wasven zomergevoel. De entree is gratis!

14:00-14:30 Anna Joan

Een veilige plek is wat singer-songwriter Anna Joan (zij/haar/hen) creëert in haar muziek - een plek waar kwetsbaarheid samengaat met kracht, en waar diepe zielenroerselen mogen zingen. Door middel van autobiografische, droomachtige indiefolk liedjes wordt de luisteraar meegevoerd door persoonlijke verhalen.

annajoan
Foto: Liz van den Akker

1500-15:45 Laura Sjin

Singer-songwriter, producer en swiftie Laura Sjin maakt Nederlandstalige indiepop. Eerlijk, lief en een beetje eigenwijs. Ze haalt haar inspiratie uit muziek van artiesten als Spinvis, chloe moriondo, The 1975 en Owl City, zonder daar zelf helemaal bij te passen. Maar dat is ook de bedoeling. Elektrische en akoestische gitaren, lofi drums, synths en kalimba’s begeleiden haar oprechte en ongedwongen teksten over alles wat ze voelt en denkt. 

laura sjin

16:30-17:15 JesperJesper

De vierkoppige band JesperJesper is opgericht door Jesper Albers, die je kunt kennen als drummer van rockband Paceshifters, Mozes And The Firstborn en het Australische Wolfmother. Met hun aanstekelijke liveshows laat de Zwolse band zien dat plezier maken hoog in het vaandel staat. De alt-country met vleugen van 90’s indierock doet denken aan acts als Ryan Adams en The Replacements met uitstapjes naar de rootsy muziek van Neil Young. Na een succesvolle Popronde en tal van andere shows zag de debuut EP ‘Keep An Eye Out’ het daglicht in november 2023 op het label Goomah Music.

jesperjesper

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12