Ga direct naar: Hoofdinhoud
the obsCURE
08 mrt 2024
Uitverkocht Ticket€15
vr 8 mrt 2024
uitverkocht
club card

the obsCURE

Een tribute aan The Cure
21:00 Zaal open om 20:30
Kleine Zaal
Uitverkocht Ticket€15
The obsCURE header

The Cure hoeven we niet meer aan je voor te stellen; de band draait inmiddels alweer meer dan 40 jaar mee en wordt beschouwd als één van de meest invloedrijke new wave bands aller tijden. Het Belgische the obsCURE heeft zich zowel nationaal als internationaal gevestigd als dé tributeband die de essentie van The Cure het allerbeste weet te vangen.

De stem van frontman Dirk Vreys komt zo in de buurt van het origineel dat het soms zelfs lastig is om er de kopie uit te halen. Leuk feitje: in 2021 voegde zijn zoon zich bij de band, om als een jonge Simon Gallup look-a-like rond te springen op basgitaar. Natuurlijk komen hits als Just Like Heaven, Friday I’m In Love en Boys Don’t Cry voorbij, maar in een show van the obsCURE hoor je nummers uit de hele carrière van de band terug. Op vrijdag 8 maart zie je the obsCURE in onze Kleine Zaal, gevolgd door een avond gratis dansen op de leukste alternatieve tracks uit jaren tachtig bij 80’s Anders.

Tijdschema

20:30 uur: Deuren open
21:00 uur: Show the obsCURE
23:00 uur: 80's Anders (gratis toegankelijk)
(tijden zijn onder voorbehoud)

The hype is true: this is the best tribute band The Cure fans can dream of
Peek-a-boo magazine

80's Anders

Op vrijdag 8 maart geniet je na The obsCURE helemaal gratis van de lekkerste tracks uit de 80's. De DJ's van 80's Anders kammen hun vinylcollectie nog een keer goed uit en brengen de vetste songs van bands als Joy Divison, The Cure, Depeche Mode, New Order, The Clash, Anne Clark, The Specials, RUN DMC, Yazoo, Soft Cell, Simple Minds, The Smiths, The Cramps en nog veel meer.

Alvast een locker reserveren?

Vooraf een hapje eten in ons restaurant? Je bent van harte welkom.

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12