Ga direct naar: Hoofdinhoud
vr 24 mrt 2023
club card

New Candys + The Third Sound

Twee favorieten uit de psych scene: New Candys + The Third Sound. Je zag deze bands eerder op onder meer Fuzz Club Eindhoven. Op vrijdag 24 maart brengen ze een meeslepende mix van neo-psychedelica, new wave en post-punk naar het Stroomhuis.

Let op: alleen contant betalen in het Stroomhuis

Wegens een internet storing is het deze avond helaas niet mogelijk om met pin of telefoon af te rekenen. Breng daarom genoeg contant geld mee voor drankjes aan de bar. Bestel jouw tickets van tevoren online via onze website; er kunnen deze avond geen tickets worden gekocht aan de deur. 

New Candys

Met hun donkere rock ‘n roll ethos en melodische gitaargeluid, is New Candys een van de belangrijkste psychedelische rock bands uit Italië. Ze speelden eerder festivals als Liverpool Psych Fest, Levitation France,  en ons eigen Fuzz Club Eindhoven. Daarnaast tourden ze door Europa als support voor The Brian Jonestown Massacre, The Dandy Warhols en The Vaccines. 

New Candys
Pretty good, pretty heavy.
Iggy Pop

The Third Sound

Met een hypnotiserende mix van neo-psychedelica, post-punk en new wave, bracht The Third Sound vorig jaar hun vijfde album 'First Light' uit op Fuzz Club Records. De in Berlijn gevestigde band wordt geleid door de IJslandse muzikant Hákon Aðalsteinsson, die ook de gitarist is in The Brian Jonestown Massacre en voorheen speelde in de cult-rock'n'roll-outfit Singapore Sling. Een steunpilaar van de Europese psych-underground, niet alleen door zijn samenwerkingen met onder meer Anton Newcombe en Tess Parks.

The Third Sound

Tijdschema

19:30 uur: Deuren open
20:15 – 21:00 uur: Show The Third Sound
21:30 – 22:30 uur: Show New Candys
(tijden zijn onder voorbehoud)

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12