Ga direct naar: Hoofdinhoud
zo 5 nov 2023
club card

Bare Jams

Aanstekelijke mix van pop, soul, reggae, rock & dub | + Reuben Stone

Bare Jams is een hechte samenstelling van muzikale alchemisten die een hele rits aan uiteenlopende genres als pop, soul, reggae, rock & dub moeiteloos samensmelten tot een unieke stijl die ze volledig eigen hebben gemaakt.

Tijdschema

20:00 Deuren open
20:30 Reuben Stone
21:30 Bare Jams
(tijden zijn onder voorbehoud)

Een frequente must-see op de lijst van festivals als Glastonbury, MadNes en Surfana. Met een reputatie van strakke en uitbundige, maar toch openhartige optredens doet de band denken aan genregenoten als Will and the People, The Wailers, Fat Freddy’s Drop en La Pegatina. Laat dat nu het recept zijn voor een avond waarbij stilstaan onmogelijk is. Op zondag 5 november brengen ze hun aanstekelijke energie, een flinke dosis blazers én de nieuwste EP ‘Forbidden Fruits’ naar Altstadt.

 

Support: Reuben Stone

Het multi-instrumentale brouwsel van de Australische songwriter en producer Reuben Stone bestaat uit een mix van dub en reggae die gedurende zijn set naadloos overgaat in elektronische dansmuziek. Zijdeachtige vocalen vloeien samen met pittige trombone en drumloops. Zijn energieke en charismatische live performance bracht hem al naar alle uithoeken van de wereld, en leverde support shows op voor onder meer UB40 en Tash Sultana. Deze avond verzorgt hij de support voor Bare Jams.

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12