Ga direct naar: Hoofdinhoud
Ziggy Alberts
19 mei 2023
Tickets28.50
vr 19 mei 2023

Ziggy Alberts

+ Tay Oskee
20:15 Zaal open om 19:30
Grote zaal
Tickets28.50
Ziggy Alberts

Tijdschema

19:30 Doors
20:15 Tay Oskee
21:15 Ziggy Alberts
(tijden onder voorbehoud)

Ziggy Alberts

De Australische singer-songwriter, auteur en performer Ziggy Alberts heeft zichzelf verheven tot een van de vooraanstaande artiesten uit het land. Met zijn oprechte verhaal wist Ziggy de hele wereld aan zich te boeien en inmiddels word zijn kunstenaarschap op globale schaal gevierd. De artiest staat dan ook bekend om het schrijven van liedjes die de luisteraar raken in combinatie met sprekende liveshows.

Onafhankelijke label en uitgeverij

Als oprichter van zijn eigen onafhankelijke label en uitgeverij, respectievelijk Commonfolk Records en Commonfolk Publishing, lukte het Alberts om de droom van menig muzikant en schrijver te verwezenlijken: de mogelijkheid om verhalen zonder concessies te vertellen. Op zijn zesde studioalbum ‘DANCING IN THE DARK’, dat in november zal verschijnen, geeft de Australiër weer een perfect voorbeeld van hoe hij zijn artistieke groei en almaar evoluerende  verhaal met de wereld deelt.

Platina

Met meer dan anderhalf miljoen maandelijkse luisteraars op Spotify, steeds grotere shows en lof van o.a. Billboard Magazine, American Songwriter, EarMilk en CLASH UK lijkt het einde van Alberts’ carrière nog lang niet in zicht. In 2022 kreeg hij een APRA voor ‘letting go’ en ging hij Platinum met ‘Laps Around The Sun (Double Platinum), Gone, Runaway, Heaven, Love Me Now, Stronger en Four Feet in the Forest (EP).

Support: Tay Oskee

De muziek van de Australische Tay Oskee schetst zijn diepe verbondenheid met de natuurlijke wereld, dat is ook niet gek als je zijn adembenemende geboorteplaats Mission Beach ziet. Door zijn oprechte teksten hoor je sporen van zijn verleden, heden en toekomst – van zijn vormende jaren tussen de Yolngu-bevolking van Noordoost-Arnhem Land tot de verleidelijke roep van de horizon. Op 19 mei zal Tay jullie opwarmen met zijn spectrum van gekoelde strandmelodieën tot pittige folk, ondersteund door zijn kenmerkende instrumentatie.

Alvast een locker reserveren?

Vooraf een hapje eten in ons restaurant? Je bent van harte welkom.

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12