Ga direct naar: Hoofdinhoud
Zeke + Nine Pound Hammer
30 jun 2023
Tickets22.50
vr 30 jun 2023

Zeke + Nine Pound Hammer

+ 69 Charger
19:00 Zaal open om 18:30
Grote zaal
Tickets22.50
Zeke header

Rock-en punk liefhebbers opgelet; op vrijdag 30 juni zie je twee snoeiharde bands in onze Grote Zaal. Zeke maakt speedrock met hevige invloeden uit de punk-en hardcore scene, stomende gitaarriffs en Motörhead-achtige solo's. Nine Pound Hammer, ofwel de hillbilly Ramones, brengt je naar rural Amerika met een energieke mix van country, folk en punk. Noteer in je agenda! 

 

Tijdschema

18:30 Deuren open
19:00-19:45 69 Charger
20:15-21:15 Nine Pound Hammer
21:45 Zeke
(tijden onder voorbehoud) 

Zeke

Met hevige invloeden uit de punk- en hardcore scene, stomende gitaarriffs en Motörhead-achtige solo’s was Zeke een van de bekendste speedrock bands uit de jaren '90 en het begin van het millennium. De energie en de snelheid waarmee de band speelt, maakt ze live hard en onvermoeibaar. Eerder deelden ze het podium met iconen als Supersuckers, Suicidal Tendencies, Motörhead en Pearl Jam, én brachten ze een album uit met de Eindhovense Peter Pan Speedrock.

Zeke square

Nine Pound Hammer

Geen wonder dat Nine Pound Hammer ook wel de hillbilly Ramones worden genoemd. Met hun de bijzondere combinatie van country, folk en punk én dezelfde producer als de Ramones, maakt de band al sinds mid- jaren ‘80 naam als cowboypunkband. Hun nummers over het harde leven in rural Amerika betoveren de oren van vele punkliefhebbers. 

 

Nine Pound Hammer

Support-act: 69 Charger

Harde rock-'n-roll, wrede sleazerock, ruige blues en klassieke moshpits; 69 Charger zette zichzelf twintig jaar geleden op de kaart in Eindhoven Rockcity. Met een sound geïnspireerd door bands als The Saints en The Replacements, liet de band een duidelijke stempel achter op de lokale punk/rock-scene. Ondanks hun enorme talent braken ze nooit echt door in de rest van Nederland en ging de band in 2007 uit elkaar. Totdat het nummer ‘Rubberneckin’, een Elvis Presley cover, onlangs werd gebruikt in een grote Netflix-productie ‘White Noise’. 69 Charger is terug, en dat komen ze deze avond nog maar eens even bewijzen als support van Zeke en Nine Pound Hammer.

69 Charger

Alvast een locker reserveren?

 

Vooraf een hapje eten in ons restaurant? Je bent van harte welkom.

 

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12