Ga direct naar: Hoofdinhoud
Zeke + Nine Pound Hammer
30 jun 2023
Tickets22.50
vr 30 jun 2023
nieuw

Zeke + Nine Pound Hammer

19:00 Zaal open om 18:30
Grote zaal
Tickets22.50
Zeke header

Rock-en punk liefhebbers opgelet; op vrijdag 30 juni zie je twee snoeiharde bands in onze Grote Zaal. Zeke maakt speedrock met hevige invloeden uit de punk-en hardcore scene, stomende gitaarriffs en Motörhead-achtige solo's. Nine Pound Hammer, ofwel de hillbilly Ramones, brengt je naar rural Amerika met een energieke mix van country, folk en punk. Noteer in je agenda! 

 

Zeke

Met hevige invloeden uit de punk- en hardcore scene, stomende gitaarriffs en Motörhead-achtige solo’s was Zeke een van de bekendste speedrock bands uit de jaren '90 en het begin van het millennium. De energie en de snelheid waarmee de band speelt, maakt ze live hard en onvermoeibaar. Eerder deelden ze het podium met iconen als Supersuckers, Suicidal Tendencies, Motörhead en Pearl Jam, én brachten ze een album uit met de Eindhovense Peter Pan Speedrock.

Zeke square

Nine Pound Hammer

Geen wonder dat Nine Pound Hammer ook wel de hillbilly Ramones worden genoemd. Met hun de bijzondere combinatie van country, folk en punk én dezelfde producer als de Ramones, maakt de band al sinds mid- jaren ‘80 naam als cowboypunkband. Hun nummers over het harde leven in rural Amerika betoveren de oren van vele punkliefhebbers. 

 

Nine Pound Hammer

Alvast een locker reserveren?

 

Vooraf een hapje eten in ons restaurant? Je bent van harte welkom.

 

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12