Ga direct naar: Hoofdinhoud
Effenaar 't Wasven met Jèryh Luz, Marble Waves & Chica Chica
25 aug 2024
zo 25 aug 2024
Gratis

Effenaar 't Wasven met Jèryh Luz, Marble Waves & Chica Chica

Samen de zomer vieren bij Groendomein 't Wasven
14:00 - 18:00Zaal open om 13:00
't Wasven
wasven header24

De bloemen staan in bloei, de lammetjes rennen door de wei, kortom: het is weer tijd voor drie nieuwe edities van Effenaar ‘t Wasven. Zoals vanouds vinden de middagen plaats op het gezellige terrein van Groendomein ‘t Wasven. Op drie zomerse zondagen in juni, juli en augustus kun je komen genieten van livemuziek onder het genot van een lekker hapje en drankje. Trek je slippers en picknickkleed uit de kast, en dompel jezelf onder in het onovertroffen Effenaar ’t Wasven zomergevoel. De entree is gratis!

14:00-14:30 Jèryh Luz

Jèryh Luz is een in Rotterdam wonende schrijver/performer en componist. Omdat ze uit een muzikale familie komt en geïnspireerd is door een breed scala aan verschillende genres, had ze vanaf jonge leeftijd het vermogen om haar eigen geluid te ontwikkelen. Haar Kaapverdische roots en een diepe verbondenheid met jazz, fusion en (neo-)soul zijn leidende aspecten in haar bloei als zangeres en componist. Haar licht laten schijnen door haar kunst en zoveel mogelijk zielen bereiken met haar boodschap is een verlangen waarin ze altijd standvastig heeft gestaan.

jeryh luz

15:00-15:45 Marble Waves

Marble Waves is een folkband uit Amsterdam en Utrecht, wiens stijl sterk beïnvloed is door Americana, indie en pop. De muziek van de band staat bekend om poëtische teksten, vocale harmonieën en dromerig gitaarwerk. Hun debuutalbum 'Endless Drifting' kwam uit op 29 september 2023, en werd door tijdschrift Platomania beschreven als een ‘fraai album van een getalenteerde band'.

marble png

16:30-17:30 Chica Chica

Chica Chica is een spannende formatie opgericht door bassiste Judith Renkema. Gedreven door haar verlangen om te reizen te midden van de pandemie schreef ze melodieën waarmee ze haar eigen wereld kon creëren en zo toch het gevoel kreeg onderweg te te zijn. Psychedelische cumbiaplaten, exotische film scores en discogrooves vormen de basis voor deze muzikale cocktail. Bij een liveshow worden onstuimige wah-wah en surfgitaren schaakmat gezet door de altijd melodische baslijnen en soepele ritmes als backdrop. Met deze sound wekt dit viertal de nieuwsgierigheid van de toeschouwer en wordt die ook ingelost: Zo staat het publiek aan het begin van de show nog voorzichtig met de heupen te wiegen en is aan het einde van de set een dansende menigte.

chicachica

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12