Ga direct naar: Hoofdinhoud
Upchuck
17 mei 2024
Tickets14.00
vr 17 mei 2024
club card

Upchuck

Ongecontroleerde garagepunk | + The Covids
20:00 Zaal open om 19:30
Stroomhuis
Tickets14.00
Upchuck header

Ergens op het kruispunt tussen punk, garagerock, hardcore en (on)gecontroleerde chaos vind je Upchuck. De bandleden vonden elkaar in de experimentele skatescene van Atlanta, en ondanks nauwelijks online aanwezigheid werden ze al snel de hype van hun thuisstad.

Hun luidruchtige en genadeloos eerlijke nummers gaan over thema’s als overleven in de nacht, jeugdliefde, met goedkope champagne doordrenkte steegfeesten en onstuimige straatprotesten. Maar Upchuck schudt vooral de geesten van mensen die op zoek zijn naar een uitlaatklep; songwriter KT schreeuwt haar verhaal en deelt de trauma’s van huiveringwekkende discriminatie, onwetendheid en leven in een gedoemde generatie. In een wereld met willekeurige regels en flinterdun moralisme, verbinden ze de luisteraar met hun anthems voor iedereen die zich niet gehoord voelt. Met Stroomhuis als het perfecte decor voor hun meedogenloze en in-your-face liveshow, wil je vrijdag 17 mei niet missen!

Tijdschema

19:30 uur: Deuren open
20:00 uur: Show The Covids
21:10 uur: Show Upchuck
(tijden zijn onder voorbehoud)

The Covids

De Amsterdamse band The Covids zet een vrolijke revolutie in gang. Deze optimistische, jonge versie van The Buzzcocks biedt ontsnapping uit de dagelijkse saaiheid en geeft een authentieke sound nieuwe glans. Hun aanstekelijke, rauwe en energieke geluid laat het klinken alsof je in een punkhol in het Manchester van de late jaren '70 bent beland. Deze avond zie je ze als support van Upchuck!

The Covids

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12