Ga direct naar: Hoofdinhoud
do 17 nov 2022

Ten Times A Million

Melodieuze en euforische rockanthems | Support: Tommy Gazer

Een stevige sound, variërend van zachte filmische settings tot euforische sferen. Ten Times A Million maakt niet zomaar alternatieve rock. De band met Nederlandse en Duitse roots werd in 2012 gevormd onder de naam ‘Mandrake’s Monster’. In de loop der jaren kregen ze niet alleen een nieuwe naam, maar ook nieuwe energie. Een combinatie tussen Nothing But Thieves en Arctic Monkeys met het rauwe randje van Queens of the Stone Age.

De band speelde eerder in het na-programma van Red Hot Chili Peppers en Nothing But Thieves, dit jaar spelen ze onder meer een uitverkochte vrijdag van Pinkpop. Met een nieuw album onderweg - singles 'On Ice' en 'All The Time' zijn alvast een voorproefje - en airplay op diverse radiozenders nemen ze langzaam het Nederlandse muzieklandschap over. Op donderdag 17 november zie je ze in Altstadt!

Support-act: Tommy Gazer

Tommy Gazer brengt deze avond meezingbare refreinen, een hoop energie en stevige gitaren. De 4-koppige alternatieve rock-band is geïnspireerd door collega’s als Biffy Clyro en Nothing but Thieves. 

Tommy Gazer

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12