Ga direct naar: Hoofdinhoud
Temple of Rock festival
09 mei 2024
do 9 mei 2024

Temple of Rock festival

Met tributes aan o.a. Rage Against The Machine en Foo Fighters.
16:00 Zaal open om 15:30
Meerdere locaties
Temple of Rock header

Temple of Rock festival komt naar Effenaar! Op donderdag 9 mei 2024 zie je de hardste tributes van Slash 'n Roses, We’re The Men (Anthrax), In Your Honor (Foo Fighters), Limp Business, Deaf Förever (Motörhead), The Art of Pantera, Rage against the system, The Slayer Coverband én AEnima (TOOL).

Tijdschema

Temple of Rock timetable

We're The Man - Anthrax

We’re The Men is ontstaan uit de gezamenlijke liefde voor Anthrax en de overtuiging dat er te weinig van hun muziek live gespeeld wordt. Anthrax staat voor power, aanstekelijke nummers en een positieve vibe die voor alle muzikanten in We’re The Men een prioriteit is! De nadruk ligt in de show op het tijdloze ‘Among The Live’. Maar dat is niet alles; van het debuutalbum tot en met de John Bush-era… Alles komt voorbij. Verwacht een energieke set met de klassiekers én een aantal verrassingen – nummers die de orginele band niet of nauwelijks meer live speelt.

In Your Honer - Foo Fighters

In Your Honor is het Belgische eerbetoon aan één van de beste rockbands van de afgelopen decennia: Foo Fighters (inclusief Dave Grohl look-a-like).“Als er iets is waar ik goed in ben, dan is het mensen samenbrengen om zich te amuseren.” zei Foo Fighters-frontman Dave Grohl. Dat is exact wat het Belgische In Your Honor tracht te bereiken.Tijdens Temple Of Rock brengen ze de hits waaronder ‘The Pretender’, ‘Best Of You’, ‘Everlong’, ‘Learn To Fly’, ‘All My Life’, ‘Times Like These’ en ‘My Hero’ naar Effenaar.

Limp Business - Limp Bizkit

Limp Bizkit, wie is er nu niet bekend met deze nu metal helden. Limp Business is de Nederlandse tribute band van Limp Bizkit. Tijdens Temple of Rock brengen ze een ode aan hun iconenen. De insteek: één energieke show, een greep uit het totale Limp Bizkit repertoire en alle hits. Alles wordt uit de kast getrokken!

Deaf Förever - Motörhead

Deaf Förever brengt hun verpletterende Motörhead tribute naar Effenaar. Het Brabantse Deaf Förever put dankbaar uit het 45-jarige oeuvre van Motörhead. Net als hun grote voorbeeld het liefst op hoog volume, met genoeg vloeibare versnaperingen binnen handbereik en voor een publiek dat met één arm in de lucht headbangend meeschreeuwt.

The Art of Pantera - Pantera

The Art of Pantera coverband is ontstaan door de wederzijdse liefde voor Pantera en de invloed onder de leden. De band staat garant voor een lange set Pantera klassiekers, deze op zo’n dusdanige manier uitgevoerd dat zelfs de sound van de band dichtbij het origineel komt (Marcel speelt zelfs op een Dean DIME ML model en een Randall RG100es amp, dezelfde spullen die Dimebag destijds gebruikte). De band is tegenwoordig een veel gevraagde tribute act, dus dat belooft een set vol nostalgie te worden.

Rage against the system - Rage Against the Machine

Rage against the system is een tributeband bestaande uit een vierkoppige uitbundige muzikanten die als fanatieke coverband de pannen van het dak blaast met de meest strakke Rage Against the Machine-covers en een passie voor optreden. Dit uit zich op het podium met rauwe protestkracht en muzikale woede!

The Slayer Coverband - Slayer

The Slayer coverband is Nederlandse metalband die de nalatenschap van Slayer viert: een van de meest onderscheidende en invloedrijke metalbands ooit. In 1999 onstond de Slayer cover band en inmiddels staan ze bekend als ‘s werelds beste Slayer Coverbands. De band verpakt Slayer nummers in een eigen jasje zullen en ten gehore zal brengen. En onlangs stonden ze zelfs op de Graspop Metal Meeting

AEnima - TOOL

Sinds 2015 stelt AEnima - A Tool Experience, de allereerste en enige Belgische Tool-tributeband, alles in het werk om de toeschouwer de beleving te bezorgen die je normaal enkel op een liveshow van Tool ervaart. Op de setlist staan knallers als ‘The Pot’, ‘Schism’ en ‘Forty Six & 2’, maar ook meer obscure fan favorites, uit elke periode van de ondertussen al ruim dertigjarige carriere van de band. AEnima neemt je mee op een energetische trip door het repertoire van deze mystieke keizers van de progressieve metal. Of zoals ze het zelf omschrijven ‘’Tribute-bands! Wij brengen TOOL, en daarmee basta.’’

Alvast een locker reserveren?

Vooraf een hapje eten in ons restaurant? Je bent van harte welkom.

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12