Ga direct naar: Hoofdinhoud
The Smiths Presumably
18 okt 2024
Tickets18.50
vr 18 okt 2024
uitverkocht
club card

The Smiths Presumably

Een tribute aan The Smiths | + 80's Anders
21:00 Zaal open om 20:30
Kleine Zaal
Tickets18.50
The Smiths Presumably header

Geen andere tributeband vertolkt het oeuvre van The Smiths zo indrukwekkend als The Smiths Presumably. Deze Belgische band, met Limburgse roots, heeft nota bene in het Verenigd Koninkrijk een ijzersterke podiumreputatie opgebouwd. In de bakermat van The Smiths brengen ze de klassiekers van Morrissey en Marr uit de jaren tachtig - van This Charming Man, Bigmouth Strikes Again, Girlfriend In A Coma en There Is A Light That Never Goes uit - voor uitverkochte zalen weer tot leven.

De stem, uitstraling en podiumact van Jürgen Wendelen - half Brits, half Belgisch - komen eng dicht in de buurt van de legendarische frontman in zijn hoogtijdagen. Compleet met band die vol precisie en overgave speelt, is dit een briljant eerbetoon en een avond vol nostalgie. Wie niet de kans had om in Amsterdam in 1984 het enige Nederlandse optreden ooit van The Smiths bij te wonen, of wie er graag nog eens aan herinnerd wordt, reist met deze charming men terug de tijd in. Op vrijdag 18 oktober zie je ze in onze Kleine Zaal, én blijf je dansen op de leukste alternatieve hits uit de jaren tachtig bij 80’s Anders.

80's Anders

Op vrijdag 18 oktober geniet je na The Smiths Presumably helemaal gratis van de lekkerste tracks uit de 80's. De DJ's van 80's Anders kammen hun vinylcollectie nog een keer goed uit en brengen de vetste songs van bands als Joy Divison, The Cure, Depeche Mode, New Order, The Clash, Anne Clark, The Specials, RUN DMC, Yazoo, Soft Cell, Simple Minds, The Smiths, The Cramps en nog veel meer.

Let op: voor deze avond geldt een minimale leeftijd van 18 jaar. 

Alvast een locker reserveren?

Vooraf een hapje eten in ons restaurant? Je bent van harte welkom.

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12