Ga direct naar: Hoofdinhoud
Physical Graffiti: A Whole Lotta Led Zeppelin
12 jan 2024
Regulier ticket Ticket€22.5
vr 12 jan 2024
uitverkocht
club card

Physical Graffiti: A Whole Lotta Led Zeppelin

Eerbetoon aan een van 's werelds grootste rockbands
20:30 Zaal open om 19:30
Kleine Zaal
Regulier ticket Ticket€22.5
Physical Graffiti - Led Zeppelin tribute

Physical Graffiti – het ultieme eerbetoon aan een van 's werelds grootste rockbands, Led Zeppelin – komt terug naar Eindhoven. De coverband bestaat uit een stel doorgewinterde profmuzikanten die met ongelofelijke precisie en meer dan 20 jaar ervaring de onvergetenlijke Zeppelin-klassiekers spelen. De heren op het podium zijn ondertussen perfect op elkaar ingespeeld en schudden een perfecte uitvoering van Led Zeppelin-nummers zo uit hun mouw. 

Tijdschema

19:30 Deuren open
20:30 Physical Graffiti
(tijden onder voorbehoud)

Led Zeppelin anno 2024

Verwacht de grote hits als Stairway To Heaven, Rock 'n Roll, Since I've been Loving You, Whole Lotta Love, Dazed and Confused, Immigrant Song en Black Dog... maar ook 'deep tracks' als No Quarter, Moby Dick, Nobody's Fault But Mine, Gallows Pole en natuurlijk Kashmir. En dat alles aangevuld met een spectaculaire lichtshow en geweldige visuals. Dit is Led Zeppelin anno 2024.  

Daverend succes

Physical Graffiti levert een meer dan twee uur (!) durende set van met de beste platen. Met honderden shows door heel Europa achter de kiezen brachten ze de Zeppelin-ervaring naar fans in grote steden als Berlijn, Hamburg, Kopenhagen, Göteborg, Amsterdam en alle plaatsen daartussenin. Ze hebben zelfs hun vleugels gespreid tot aan Moskou, waar ze twee uitverkochte shows speelden in de veelgeprezen Svetlanov Hall van het wereldberoemde International House of Music. Op vrijdag 12 januari komen ze terug naar Effenaar met hun 'Whole Lotta Led Zeppelin' tour.  

Alvast een locker reserveren?

Vooraf een hapje eten in ons restaurant? Je bent van harte welkom.

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12