Ga direct naar: Hoofdinhoud
Neil Young's 'Tonight's The Night' 50 years
24 nov 2024
Tickets20.50
zo 24 nov 2024
club card

Neil Young's 'Tonight's The Night' 50 years

Celebrated by LeNoise
20:15 Zaal open om 19:30
Kleine Zaal
Tickets20.50
lenoise header

Na integrale interpretaties van de albums ‘Everybody Knows This Is Nowhere’ en ‘Harvest’ én shows in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk en Engeland duikt LeNoise tot aan de lippen in Neil Young’s Ditch Trilogy met een eerbetoon aan het album Tonight’s The Night, dat dit jaar zijn 50ste verjaardag viert.

Verteerd door schuldgevoel na het overlijden van Danny Whitten, zijn goede vriend bij Crazy Horse, stuurde Neil Young zijn commercieel succes hopeloos de sloot in met deze drie donkere platen. Toch bevatten ‘Time Fades Away’, ‘On The Beach’ en ‘Tonight’s The Night’ meer dan voldoende ruwe diamanten voor een ijzersterke show. Uiteraard worden ook populairdere songs als 'Old Man', 'Heart Of Gold' en het verschroeiende werk van Crazy Horse niet over het hoofd gezien. Weinig muzikanten komen weg met het oeuvre van Young, maar LeNoise heeft de passie, eigenzinnigheid en een indrukwekkend samenspel in huis om van iedere show een belevenis te maken. Op zondag 24 november brengen het beste van Neil Young & Crazy Horse naar onze Kleine Zaal!

 

 

Zelfs met het mes op de keel, onze laatste adem slechts een zucht weg, zouden wij nog pertinent weigeren om LeNoise een doordeweekse Neil Young-tributeband te noemen. Dit is tijdloze klasse, geen speld tussen te krijgen. De echte Neil Young leeft nog steeds, maar als u geen zin hebt om half de wereld af te reizen en dus in dit Belgenland wil genieten van enkele zichzelf vrolijk relativerende, domweg prima musicerende snaken, weet u wat u te doen staat.
enola.be
Neil Young-tributebands zijn er dertien in een dozijn, maar LeNoise behoort duidelijk tot de top. Veel korter bij Neil Young & Crazy Horse kan je niet geraken.
Het Nieuwsblad

Alvast een locker reserveren?

Vooraf een hapje eten in ons restaurant? Je bent van harte welkom.

Alvast een locker reserveren?

Vooraf een hapje eten in ons restaurant? Je bent van harte welkom.

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12