Ga direct naar: Hoofdinhoud
do 8 jun 2023
club card

Mobina Galore

met Bony Macaroni + He Said No

Het Canadese powerchord punkduo Mobina Galore maakt al tien jaar muziek zonder poespas. Op de laatste drie albums Cities Away (2014), Feeling Disconnected (2017), Don’t Worry (2019) en de nieuwste single ‘Whiskey Water’ klinkt het geluid van rechtdoorzee powerpunk, 90s skatepunk en mid-west emo. Onbeschaamd zware en wild dynamische nummers die de pieken en dalen van het leven verkennen. Met teksten langs een breed scala aan emoties, daagt het duo de diepgewortelde tekortkomingen en stereotypes van de industrie uit en maakt er haar strijdbijl van.

Mobina Galore tourde eerder met acts als Pennywise, Against Me!, PUP en Petrol Girls, en komt op donderdag 8 juni naar het Stroomhuis voor een eigen show!

Support-act: Bony Macaroni

Nietsverhullend milennial-leed en oprechte levensvragen. Soms wat cynisch, maar altijd recht voor zijn raap. Bony Macaroni brengt het snel (en ook best hard)! Binnen een jaar speelden ze vanuit het niets precies 52 shows door Nederland, Duitsland en België. Festivals van Sniester tot Mildtfest, supports voor o.a. Tim VanTol, de legendarische Raggende Manne en een Popronde-marathon langs de fijnste zaaltjes van het land. Het afgelopen jaar is er hard gewerkt aan een debuutalbum vol met van die potentieel verslavende oorwormen. ‘The Big Bucks komt 31 maart uit. Dus, mocht je zin hebben in een aanstekelijk avondje jank-punk, sla deze dan zeker niet over! 

Bony Macaroni square

The Big Bucks

The Big Bucks, het debuutalbum van emo-pop band Bony Macaroni, is uit! The Big Bucks is een autobiografisch, anti-kapitalistisch conceptalbum over de invloed van het grootkapitaal op onze samenleving en ons als individu. En ook over verlies en toxische cycli, in de romantische en economische zin, goed gehumeurd en in een catchy jasje. Op ‘The Big Bucks’ onthult Bony Macaroni meer te zijn dan een traditionele emoband die loopt te zeiken over diens hartenpijn (hoewel ze daar ook goed in zijn). Het debuutalbum heeft al veel lof gekregen, vooral vanuit Duitsland; "Bony Macaroni is hier om verval aanstekelijk te maken." Een aanrader voor fans van scene darlings zoals The Front Bottoms, Modern Baseball of The Hotelier.

Support-act: He Said No

He Said No is een Nederlandse punkrockband uit Eindhoven die oude en nieuwe invloeden combineert tot een eigenzinnige mix van chaos en snelheid. Met een reputatie aan vermakelijke shows, is dit geen band die je wilt missen!

 

Tijdschema

20:00 uur: Deuren open
20:30-21:00 uur: Show He Said No
21:30-22:10 uur: Show Bony Macaroni
22:40 uur: Show Mobina Galore
(tijden zijn onder voorbehoud)

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12